Konstnären John är besatt av kvinnliga rumpor – hans verklighetstrogna målningar är helt makalösa

Vi har alla olika intressen.

En del brinner för sport, andra älskar matlagning, somliga går promenader i mängder och vissa är hejare på att avverka TV-serier. Det ena behöver inte vara bättre eller sämre än det andra, men en del människor fascinationer får en att i alla fall höja på ögonbrynen.

Kolla bara på konstnären John Kacere. Han har spenderat de senaste 30 åren av sitt liv på att i huvudsak måla kvinnliga rumpor. Resultaten är sannerligen inget att skämmas för.

John Kacere är konstnär som alltså fokuserar på att måla en enda sak – kvinnliga rumpor.

https://twitter.com/NAKOOT/status/1261203370125266944

Hans otroliga intresse för den feminina bakdelen har gjort honom till en sann mästare på att avbilda den – och det är mer eller mindre det enda han gjort i skapandeväg under de senaste 30 åren.

Helt otroliga rumpmålningar

Skinkorna, höfterna och kurvorna ska vara perfektion. John målar allt från knubbiga och smala bakdelar till modell-liknande och mer alldagliga varianter. Så länge det är en kvinnlig rumpa så verkar han tycka att det räcker för att den ska betraktas som fenomenal.

Man kan väl dessutom bara hålla med honom?

Kolla nu själv in hans konstverk (nedan). I vissa fall är det svårt att tro att det faktiskt är en målning och inte ett professionellt foto. Det här är sanslöst imponerande – och får troligen en del snuskhumrar att börja dregla.

Själv nöjer jag mig med att konstatera att bilderna är otroligt vackra!

https://www.instagram.com/p/ByKFj5flN1M/
https://www.instagram.com/p/BYIKrjKFCSy/

Tycker du att målningarna var vackra? Hjälp oss då att hylla kvinnokroppen genom att trycka på DELA här nedanför!