Fräckis: Kaxigt fyllo skryter om sitt sexliv på puben – frugans klockrena svar får gubben att börja storgråta

Fräckis: Kaxigt fyllo skryter om sitt sexliv på puben – frugans klockrena svar får gubben att börja storgråta

Är det något som alltid får mig att skratta så är det en rolig historia, eller fräckis som de också kallas i folkmun. Exakt varför fräckisar är så populära att de stått emot tidens tand – de har berättats sedan urminnes tider – är svårt att säga.

Fräckisar har nästan alltid ett lite barnförbjudet tema och har en slutkläm som får de allra flesta att rodna. Dessutom säger de ofta något om hur vi är som personer, vilket kanske är en del av förklaringen till fräckisars popularitet.

Fräckisen här nedanför har sannolikt berättats i åratal i olika tappning – men den här varianten fick mig att skratta så tårarna rann. Håll till godo!

Fyllot Göran stapplade i sedvanlig ordning in på den lokala puben. Men till skillnad från andra kvällar hade Göran inställt på ett pris – nämligen priset för årets bästa skål.

”Skål, för att jag får…”

Priset delade puben ut varje kväll, men Göran hade aldrig lyckats vinna förut. Men just den här kvällen hade han bestämt sig – priset var hans.

Göran ställde sig upp, höjde sitt halvtomma ölglas och skrålade ut i lokalen.

– Skål! Skål för att jag får tillbringa varje kväll under resten av mitt liv mellan min frus ben!

Jublet hos de andra pubgästerna visste inga gränser, och Göran utsågs genast till vinnare av kvällens bästa skål. Göran fick därför dricka öl gratis resten av kvällen på puben, något han verkligen tog tillvara på.

Skröt för frugan

Sent på natten, när Göran kom raglandes in genom dörren hemma var han stolt som en tupp över kvällens vinst, så han väckte sin fru.

– Vad i allsin dar väcker du mig för gubbe?! undrade frun.

– Älskling! Jag vann pris för kvällens bästa skål ikväll! tjöt Göran.

– Jaså, hur lyckades du med det? frågade frun.

Göran funderade en stund, harklade sig och förklarade.

– Jo jag skålade för att jag får tillbringa resten av mitt liv i kyrkan, bredvid dig min älskade! sa Göran och somnade gott bredvid en stolt fru.

”Han har vara varit där…”

Dagen efter var Görans fru i mataffären när hon sprang på en av Görans kompisar från puben.

– Hörde du att din make vann pris för kvällens bästa skål igår? frågade kompisen.

Frun sken upp och svarade.

– Ja, han berättade det när han kom hem igår. Men jag blev väldigt överraskad när han berättade vad han skålat för. Du förstår, han har bara varit där två gånger de senaste fem åren. Ena gången somnade han och den andra gången fick jag dra honom i öronen för att få dit honom!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag – det kommer pigga upp dem!