Fräckis: Läkare avslöjar märkligt knep för att hetta upp parets sexliv – två veckor senare får Sara sitt livs chock

För att ett förhållande, och äktenskap också för den delen, ska hålla en hel livstid så är det mycket som ska stämma överens.

Det gäller att båda är hundra procent ärliga hela tiden, att man respekterar och uppskattar varandra – och att man har ett fungerande sexliv. Annars blir det svårt att få förhållandet att hålla länge.

Att få det att fungera kräver hårt jobb från båda parter, och om detta finns det många skämt att dra. Ett av de bättre finns i den roliga historien här nedan.

Slutet är riktigt barnförbjudet – men väldigt, väldigt roligt. Håll till godo!

De två bästa väninnorna Cattis och Sara satt och lunchade tillsammans på ett kafé. De snackade om ditten och datten och kom snart in på deras respektive förhållanden.

”Uselt i sängkammaren”

– Jag och Magnus har faktiskt haft det riktigt dåligt i sängkammaren senaste tiden och det tär på vårt förhållande, sade Cattis.

– Är det sant?! Det är precis samma för oss, utbrast Sara.

– Jaha, svarade Cattis förvånat. Jag och Magnus funderar faktiskt på att gå till en sexrådgivare.

– Det hade vi aldrig vågat, sade Sara förläget.

Två veckor senare träffas väninnorna på samma kafé igen för att äta lunch – och för att skvallra.

”Köpa munkar och vindruvor”

– Hur gick det för er med sexrådgivaren? undrar Sara nyfiket.

– Helt fantastiskt! Det kunde inte vara bättre, svarar Cattis glatt. Först gjorde han en fysisk undersökning och direkt efter sa han att han absolut kunde hjälpa oss. Vi blev ombedda att stanna vid matbutiken på vägen hem för att handla vindruvor och donuts (munkar). Cattis fortsatte berätta glatt.

Sedan sa han till oss att sätta oss på vardagsrumsgolvet, nakna, mittemot varandra och kasta sakerna mot varandra. Så fort en vindruva flög in i min vagina skulle Magnus pilla ut den med sin tunga och så fort en donut hamnade runt hans penis så skulle jag äta upp den. Det här satte fart på vårt sexliv igen – och jag kunde inte vara lyckligare!

Efter träffen åkte Sara raka vägen hem och övertalade sin man att de behövde gå till samma sexrådgivare som Cattis och Magnus.

”Men snälla, du måste!”

Sagt och gjort, men efter den fysiska undersökningen kom doktorn in och meddelade att det inte fanns något han kunde göra åt parets bekymmer.

– Men snälla, du måste, sade Sara. Du gjorde ju mirakel för Cattis och Magnus! Det måste ju finnas något tips eller förslag som du kan ge till oss med. Snälla! Vad som helst!

– Okej. På vägen hem vill jag att ni stannar vid matbutiken, svarar doktorn. Där ska ni handla granatäpplen och jordnötsringar…

Snåla inte nu, visa att du har skön humor och tryck på DELA-knappen nedan!