Fräckis: Lars chockar frun i sängen efter läkarbesök, men minuter senare kräver hon skilsmässa

Fräckis: Lars chockar frun i sängen efter läkarbesök, men minuter senare kräver hon skilsmässa

Det går upp och ner i alla relationer. Det hör nästan till – speciellt om man lever tillsammans länge. Under de lite tuffare tiderna så gäller det att kämpa på för att behålla den där gnistan som en gång förde en samman.

Mannen i den här fiktiva, roliga historien gjorde ett gott försök, men det var nog inte riktigt meningen – eller speciellt bra – att frun skulle få veta knepet till hans nyfunna passion i sängkammaren.

Det här är en riktig fräckis, så lite känsliga eller lättstötta läsare varnas. Jag tycker dock att den är riktigt rolig – och skrattade högt på slutet.

Om även du gillade historien får du gärna trycka på DELA-knappen längst ner för att på så vis sprida skrattet vidare till dina vänner!

En medelålders kvinna vid namn Elin kommer hem och säger till sin man: ”Älskling, äntligen är jag botad från huvudvärken som jag lidit av i alla år.”

”Botad?” sa mannen. ”Hur gick det till?”

”Min väninna Carin rekommenderade en speciell läkare. Han sa åt mig att jag skulle ställa mig framför en spegel och säga: Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk.”

Kvinna log stort: ”Jag var lite skeptisk först, men jag gjorde det – och det fungerade!”

”Det är ju fantastiskt”, svarade maken Lars.

Elin skruvade lite på sig och sedan sa hon lite försiktigt: ”Du har ju inte precis varit någon bulldozer i sängen de senaste åren. Vad skulle du säga om att besöka samma läkare för att se om han kan hjälpa dig också?”

Lars funderade en liten stund sedan bestämde han sig för att det i alla fall inte kunde skada. Deras samliv var ju faktiskt numera inte vad det en gång varit.

Paret i bilden har inget med den här fiktiva, roliga historien att göra. Bild: Shutterstock.

Efter besöket hos läkaren kom mannen hem, lyfte upp sin fru, tog henne in i sovrummet, slet av henne alla kläder och sa: ”Rör dig inte, jag är strax tillbaka.”

Elin hörde hur Lars gick in i badrummet och stökade runt en liten stund.

Sedan kom han tillbaka till sängen och älskade passionerat med henne som aldrig förr.

När de var klara sa mannen ännu en gång: ”Rör dig inte, jag är strax tillbaka.”

Han gick tillbaka in till badrummet och efter en liten stund kom han åter till sängen och älskade med sin fru än mer passionerat än förra gången.

”Det där var helt underbart”, flämtade Elin.

Lars reste sig upp igen och sa: ”Rör dig inte, jag är strax tillbaka.” Och sedan gick han iväg till badrummet en tredje gång.

Den här gången kunde inte Elin hålla sig. Hon smög upp ur sängen och följde efter sin make.

Där såg hon honom stå framför spegeln och säga: ”Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru…”

Elin krävde omgående skilsmässa… 

Var inte pryd nu, tryck på DELA-knappen om du också fick dig ett litet skratt!