Fräckis: Lars erbjuds förbjudet sexäventyr av vacker mamma

.

När något verkar för bra för att vara sant, så är det ofta precis så det också är.

Får man ett erbjudande som det inte går att tacka nej till så gör man oftast bäst i att fundera en extra gång, ta reda på all fakta som går – och försöka vara lite kritisk gentemot situationen.

Samtidigt orkar man ju inte gå runt i livet och vara negativ till precis allt. Då och då måste man gå på magkänsla – och slå till när det känns rätt.

Den här fräckisen handlar lite om det – och av alla roliga historier jag stött på genom åren så är det här en av mina favoriter!

Lars får exotisk invit

Lars hamnade bredvid en otroligt vacker kvinna på en bar. Hon såg sagolikt bra ut och gubben fick sig en smärre chock när snyggingen lite senare berättade att det här var hennes 55-årsdag.

”Det kunde man verkligen inte tro!”, tänkte Lars.

Faktum är att hon såg bättre och bättre ut allt eftersom timmarna gick och snuskig som han var tänkte gubben att kvinnan säkerligen hade en riktigt läcker dotter.

De drack lite och småmyste med kyssar och smek då hon plötsligt frågade om Lars någonsin testat en sportmans-dubbel.

– Vad menar du med det? frågade han.

– Det är en mor- och dotter-trekant, sa hon förföriskt och blinkade med ena ögat.

Väntar sig sexäventyr

De drack lite till och hon sa att det här var hans turnatt. En kort stund senare tog de en taxi hem till kvinnan. Lars hade aldrig varit så här uppspelt och väntade sig nu det mest exotiska sexäventyret i hela sitt liv.

De klev över tröskeln till huset när kvinnan plötsligt ropade:

– Mamma … är du fortfarande vaken?!

Så kan det gå, men jag fick mig ett riktigt gott skratt! Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på en härlig fräckis i dag!