Fräckis: Lars får skamligt erbjudande av 19-årig dansare – svarar 3 ord som får henne att svimma

Det gäller att ta tillvara på möjligheter när de dyker upp. Det kan handla om allt från bostadsköp till när man ska tajma in sin semester. En del människor har nästan talang för sådant där och verkar kunna glida genom livet relativt friktionsfritt.

Den här roliga historien handlar lite om detta. Nu är den visserligen fiktiv och av det lite häftigare slaget, men jag är riktigt svag för den här typen av fräckisar och brukar tycka att just den varianten av skämt är de allra bästa.

Vi har alla olika typer av humor och är inte alltid överens om vad man får, eller kan, skoja om – men nu har ni i alla fall blivit varnade och för er som tål lite fräckare humor så tror jag att det här är en riktig höjdare!

Jag hörde den första gången redan på 90-talet, men en riktigt bra roliga historia blir aldrig gammal – och jag tyckte att den var minst lika klockren den här gången! Mycket nöje!

Lars var på affärsresa i Amsterdam och efter många möten under dagen så satte han sig vid ett bord i den fräscha hotellbaren för att ta sig några avkopplande glas innan det var läggdags.

Efter en kort stund noterar han hur en makalöst vacker, betydligt yngre kvinna kliver in genom dörrarna och sätter sig ett par bord längre bort. Det hade varit riktigt svalt på kvinnofronten för Lars den senaste tiden, så han fick kämpa för att slita ögonen borta från den läckra barbesökaren.

Efter att en halvtimme hade passerat reser hon sig plötsligt och går bort till Lars bord.

– Jag ser att du har tittat åt mitt hål, främling, säger hon sexuellt.

Affärsmannen blir ställd, men berömmer hennes vackra utseende – och kvinnan sätter sig ner för att samtala en stund.

Det visar sig att hon är 19 år, jobbar som dansare och kan en hel del svenska efter att ha studerat i Stockholm under ett halvår. Lars blir mer och mer betuttad i det vackra bordssällskapet.

Får beskriva med 3 ord

Plötsligt lutar hon sig fram mot honom och viskar:

– Jag har ett lite busigt förslag, men det kommer att kosta dig.

– Låt höra, svarar Lars.

– Gör vad du vill med mig. Precis vad du vill, men det kommer att kosta 1 000 kronor. Sedan finns det ett krav till, flämtar hon.

– Vad är det?

– Du måste beskriva det med endast 3 ord.

Lars tyckte att det lät lite underligt, men tänkte samtidigt att han aldrig kommer att få en sådan här otrolig möjlighet igen.

– Precis vad jag vill? undrar han uppspelt.

– Ja! Jag går med på precis allt, säger hon och nafsar lite lätt vid Lars ena öra.

Affärsmannen slickar sig om läpparna och lutar sig fram mot henne.

– Okej. Jag har bestämt mig, viskar han. Renovera mitt hus…