Fräckis: Lars låter frun ligga med ung ”hingst” – men gubbens kontring får hunken att rusa ut ur sovrummet

Bara för att allt i en relation ser felfri ut på avstånd, så behöver inte det vara hela sanningen.

Framför allt inte när det handlar om hur det fungerar inne i sängkammaren. Ibland går det så klart hand i hand med hur förhållandet mår, men inte alltid.

Speciellt i början av en relation gäller det att ha tålamod mellan lakanen. Det kan ta en tid innan man lär sig vad som får fram det bästa av ens gemensamma sexliv.

Det är den här fiktiva, roliga historien ett klockrent exempel på. Det är en riktig klassiker som jag fick höra redan på 80-talet, men den här fräckisen blir aldrig gammal. Jag fick mig faktiskt ett riktigt gott skratt när jag kom till slutet.

Hoppas nu att även du ska gilla den här godingen!

Lars, en något äldre herre, gifter sig med en 30 år yngre kvinna. Trots att båda är oerhört förälskade så kan inte frun få orgasm när de älskar. Paret försöker, försöker och försöker – men absolut inget händer.

Sexleksaker och nya ställningar

Man köper sexleksaker, testar nya ställningar, platser och upplägg – men det är som förgjort. Frun kan inte komma.

Till slut blir de desperata och beslutar sig för att gå till en sexterapeut för att få hjälp. Rådet blir, något oväntat, att hyra in en ung, snygg och sexig man som ska vifta en handduk över paret under tiden som de har sex.

Maken och frun tycker att det låter märkligt, men eftersom de är så pass desperata så gör de som terapeuten har föreslagit.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Redan dagen därpå så har de fått tag i en riktig ”hingst” som gladeligen ställer upp, men trots de nya försöken med den handduksviftande mannen i högsta hugg så går det ändå inte för kvinnan.

Kommer i jätteorgasm

Än mer desperata för att nå resultat så byter Lars och hunken plats.

Kvinnan och den yngre mannen sätter igång – och omedelbart får frun en jätteorgasm så att hela kroppen skakar i flera minuter.

Då tittar Lars ner på ynglingen, hånflinar och säger:

– Där ser du grabben, så ska en handduk viftas!

Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen så att även dina vänner kan få sig ett gott skratt!