Fräckis: Lisa värmer makens händer mellan låren – men hans fräcka kontring gör henne rosenrasande

Roliga historier, eller fräckisar som de också kallas, har berättats mellan människor sedan urminnes tider. Från generation till generation, från stad till stad har de färdats och ändrats längs vägen för att bättre passa in i sitt sammanhang.

Fräckisar brukar alltid lätta upp stämningen nästan oavsett var man befinner sig. En riktigt bra fräckis har alltid en väldigt rolig – och lite förbjuden – slutkläm som alltid får mig på bra humör.

Fräckisen här nedanför snubblade jag över på nätet för inte så länge sedan, och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den – håll till godo!

Det unga och nykära paret Kalle och Lisa skulle åka på sin första semester tillsammans.

Då de båda var intresserade av vildmarken bestämde de gemensamt att deras första resa skulle gå till Kebnekaise, Sveriges högsta berg.

Fick hugga ved

När de anlände till stugan där de skulle bo insåg de dock snabbt att det här med värme, det skulle de få fixa själva.

Kalle ville visa sig från sin bästa sida så utan att blinka gick han ut för att hugga ved i den iskalla snålblåsten. När han var färdig kom han tillbaka in och skakade av köld.

– Älskling, här är ved som kan hålla oss varma men mina händer är väldigt frusna, hackade Kalle fram.

– Ingen fara min starke skogshuggare, du kan lägga händerna här mellan mina ben och värma dem, svarade Lisa ömt.

Slut på ved igen

Paret hade det riktigt mysigt där i stugan men efter att de ätit lunch insåg de att veden redan var slut. Men Kalle knatade ut i snön och högg ned mer ved så att paret inte skulle frysa ihjäl i stugan.

– Älskling, mina händer är precis lika kalla nu som senast jag högg ved, kved Kalle.

– Då får du lägga händerna mellan mina ben igen så du inte fryser fingrarna av dig, svarade Lisa.

”Men för helvete Kalle”

Dock insåg paret efter att de ätit middag att de inte hade tillräckligt med ved för att kunna värma sig över natten. Kalle suckade, klädde på sig och gick ut för att hugga ved en tredje gång.

När han kom in var han så trött och så kall att han inte orkade prata. Han gick bara fram till Lisa och lade händerna mellan hennes ben för att värma dem. Då röt Lisa ifrån ordentligt.

– Men för helvete Kalle, fryser du aldrig om ÖRONEN?!

Var inte blyg nu, tryck på DELA för att bjuda dina vänner på ett skratt i dag!