Fräckis: Ministern chockas av detalj på mannens penis – oväntade förklaringen är guld

De skämt som jag vanligtvis tycker är roligast är kring så kallad igenkänningshumor. Ni vet när man verkligen kan relatera till själva poängen. Det kan handla om allt från fräckisar om göteborgare till att någon driver om hur vi svenskar firar midsommar.

Även om vi alla har olika typer av humor så kan de flesta av oss nog vara överens om att det är få saker som är så härligt som att få sig ett hjärtligt skratt. Därför älskar jag riktigt bra roliga historier – och jag brukar försöka läsa en eller två stycken varje dag.

Om det nu är så att ett gott skratt förlänger livet så borde jag bli en bra bit över 100 år, men det får vi se hur det blir med. Den här fräckisen (nedan) är dock en bra start, för jag garvade högt när jag kom till slutet. Hoppas att även du ska gilla och vilja dela vidare detta skämtet!

Det var då den svenska kulturministern som var och invigde en omtalad konstutställning i Kiruna. Hon fattade omgående tycke för en tavla där motivet var 4 nakna, svarta män.

Alice Bah Kuhnke är i juni 2018 Sveriges kulturminister, men har givetvis inget med den här fräckisen att göra. Bild: Wikimedia Commons.

Ministern reagerade dock på att en av karlarna på tavlan hade vit snopp.

Hon gick bort till konstnären, en gammal finne – och frågade:

– Ursäkta, men hur kommer det sig att en av de svarta männen har vit penis?

Han svarade på bruten finlandssvenska:

– Di ä int svarta män! Di ä gruvarpetare och en har varit himma på lunsen!

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!