Fräckis: Norrman ser skum detalj i porrfilm – reaktionen får alla svenskar att gapskratta

Att ta livet en klackspark är en av nycklarna till ett långt och lyckligt liv. Jag tror man lever längre om man är glad än om man går runt och gnäller på allt och alla hela tiden.

Att vara glad hela tiden är enklare sagt än gjort. En del dagar är man bara lite vissen, helt enkelt. Men då får man försöka pigga upp humöret på de vis man kan.

Att läsa en bra fräckis eller två brukar pigga upp de flesta. Fräckisar är ofta lite dumma och barnförbjudna, vilket kan vara precis vad man behöver för att dra lite på smilbanden.

Fräckisen här nedanför är riktigt skojig, mycket nöje!

Norrmannen Kjetil hade varit lyckligt gift med sin fru Stine i tio år.

Slog på porrfilm

De hade två barn, bodde i ett stort hus och allt var frid och fröjd i hemmet.

En dag när det var lite att göra på jobbet åkte Kjetil hem lite tidigare än vanligt. Han tyckte det var skönt att njuta av att få vara ensam hemma ibland.

Kjetil bestämde sig för att sortera lite i lådorna i vardagsrummet. Då fick Kjetil syn på en videokasett han inte kände igen. Givetvis blev han mycket nyfiken.

Chockad

Han tog fram kasetten, satte in den i spelaren och tryckte nyfiket på play-knappen. När filmen gick igång drog han efter andan.

På filmen ser han nämligen sin fru ha samlag med inte mindre än tre andra män, där alla fyra ser ut att ha det riktigt trevligt tillsammans.

Chockad sätter sig Kjetil ned och funderar. Efter en stund pustar han dock ut och säger till sig själv:

– Vilken jäkla tur att det bara var på film!

Vilken norsk reaktion!

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här roliga historien!