Fräckis: Nunna möter porrstjärna på kyrkogården – då viskar hon fyra ord som får snuskpellen att tappa hakan

Julen närmar sig med stormsteg och snart får vi äntligen gå på lite efterlängtad ledighet och tillbringa kvalitetstid med våra nära och kära. Julen blir lite annorlunda i år, med tanke på corona-situationen som råder, men jul blir det i alla fall.

Även om man kanske inte träffa hela tjocka släkten i jul så får man i alla fall träffa sin närmaste familj, och de kan behöva höra något som får dem att dra på smilbanden. Därför tänkte jag här bjuda på en liten fräckis att dra när maten är uppäten och man sitter i soffan.

Fräckisen är, som många andra fräckisar, lite barnförbjuden så de allra yngsta kanske borde hålla för öronen – håll till godo!

En manlig porrstjärna gick in till en barberare och satte sig i en ledig stol. Snart märkte han att det satt en nunna i stolen bredvid också fick sitt hår fixat.

Sa vad han ville göra med nunnan

Under tiden som porrstjärnan klippte sig pratade han vitt och brett med barberaren om olika sätt som han vill ha sex med nunnan. Nunnan försökte att ignorera porrstjärnan som blev allt grövre och grövre i språket. Tillslut fick hon nog och lämnade salongen.

När hon hade gått berättade barberaren att nunnan brukade gå till kyrkogården varje kväll och be till Gud.

Om porrstjärnan bara drog ett vitt lakan över sig och låtsades vara gud skulle nunnan gå med på att göra vad som helst.

”Jag är Gud”

Sagt och gjort, porrstjärnan väntade tills kvällen. Därefter tog han ett lakan, klippte ut hål för ögonen som på en spökkostym och gick och väntade i en buske vid kyrkogården.

Efter en stund kom mycket riktigt nunnan dit, gick ner på knä och började be till Gud. Då hoppade porrstjärnan fram ur busken.

– Jag är Gud, jag ska få alla dina böner att gå i uppfyllelse men bara om du har sex med mig först.

Slet av sig dräkten

Nunnan funderade en liten stund sedan gick hon med på förslaget, men bara om de gjorde det där bak så hon kunde behålla sin oskuld.

När akten var klar slet porrstjärnan av sig sitt lakan och utbrast nöjt.

– Haha, det är jag porrstjärnan!

Då slet nunnan av sig sin dräkt och svarade.

– Haha, det är jag, barberaren!

Var inte blyg – DELA om historien fick dig att skratta! 

Här hittar du fler roliga fräckisar från oss på Humorbibeln!