Fräckis: Nygifta paret ska ligga på bröllopsnatten

Att vara så glad som man bara kan och skratta så ofta man får tillfälle – det är nog en av hemligheterna till ett långt och lyckligt liv.

Men vissa dagar är det lite svårare att hitta den där genuina glädjen, den vill liksom inte riktigt infinna sig mitt i all vardagsstress.

Då får man försöka pigga upp sig själv på de sätt man kan, och ett av de bättre sätten är att läsa en rolig historia! De brukar pigga upp de flesta även om humorn ibland kan tyckas vara lite enfaldig.

Fräckisen här nedanför är inget undantag – mycket nöje!

Lasse och Lisbeth hade sagt ja till varandra i kyrkan och nu vankades det bröllopsnatt. Paret hade hållit sig tills efter bröllopet men nu skulle de bannemig liggas!

Viskade fem ord

Precis när stämningen började bli het så vände sig Lisbeth om i sängen och sade:

– Älskling, jag måste berätta en sak. Jag är oskuld…

Lasse förstod ingenting och utbrast:

– Men va?! Det är omöjligt? Du har ju varit gift tre gånger förut! Nu får du allt förklara dig, annars tror jag nog att du ljuger för mig!

Otrolig förklaring

Lisbeth tog ett djupt andetag, såg sin nyblivne make i ögonen och började förklara:

– Jo du förstår. Min första man var gynekolog, så han ville bara titta på den. Min andra man var psykolog och han ville bara prata om den. Min tredje man, ja han var frimärkssamlare och han ville bara… ja, nu när jag tänker på det så saknar jag honom faktiskt…

Det var knappast den förklaringen maken hade väntat sig! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!