Fräckis: Pappan avslöjar ALLT om ”blommor och bin” för 4-åriga dottern

.

Som förälder har man många ansvar. Givetvis ska man se till att ens barn mår bra, har vad de behöver och är lyckliga. Det är det kanske viktigaste, men det är även ens skyldighet att försöka förbereda dem för alla prövningar som kommer längre fram i livet.

Hur det är att skaffa pojk- eller flickvän, att jobba och ta eget ansvar. Det brukar dessutom uppstå situationer när det är dags att ta det där med ”blommor och bin”. Det kan kännas lite obekvämt och pinsamt, trots att det ju egentligen är helt naturligt.

Så var det för pappan i den här fiktiva, roliga historien. Fräckisen är lite av en klassiker, men samtidigt en av mina absoluta favoriter. Jag tröttnar aldrig på den – och tänkte att den nog kan bjuda er på ett gott skratt i dag!

Berättar om blommor och bin

4-åriga Lisa springer ut till sin pappa som precis håller på att fixa på tomten.

Han krånglar av sig sina hörselskydd och hinner precis uppfatta dotterns ord:

”Mamma bad dig berätta om sex!”

– Jaha, är det dags för det där redan, tänker han för sig själv, men sätter sig ner bredvid sin älskade dotter och börjar prata om blommor och bin.

Sedan berättar han om befruktning, spermier och ägg. Så tänker han:

– Vad fasen, jag kan ju lika gärna ta hela rasket på en gång.

Lisa rynkar pannan

Pappan börjar snacka detaljerat om puberteten, menstruation, erektioner och våta drömmar. Lilla Lisas ögon blir allt större medan fadern fortsätter sin sexlektion om onani, homosexualitet, oralsex, analsex, gruppsex, porr, BDSM, dildos och lösmusar.

PxHere

Pappan inser till slut att han kanske har gått lite för långt, så han tar en paus och frågar den 4-åriga flickan:

– Så … lilla gumman, hur kommer det sig att du frågar om sex?

Lisa rynkar pannan och säger:

– Jag sa ju det nyss. Mamma bad dig berätta om du är klar till middagen vid sex…

Så kan det gå, men jag skrattar så tårarna rinner till den här fräckisen! Tryck nu gärna på DELA så att även dina vänner får en skrattfylld dag!