Fräckis: Pappan blir rasande när han ser nyfödda dotterns röda hår

.

Att bli förälder kan vara en kaosartad, känslofull och minnesvärd tid. Det snurrar i ens hjärna och man blandar glädje, panik och nervositet. Även om kärleken till barnet och dess välmående är det centrala, så finns det mycket runtomkring som också tar fokus.

Det är den här fiktiva, roliga historien ett lysande exempel på. Pappan i fräckisen fick sig en rejäl chock när han noterade en detalj på den nyfödda flickans utseende – men tack och lov skulle läkaren ha ett svar!

Jag fick mig ett riktigt gott skratt och hoppas att även du ska gilla den här historien!

Dagens roliga fräckis

Efter att paret Anderssons första bebis var född så rusade den helt panikslagna pappan in för att träffa förlossningsläkaren.

– Doktorn! skrek pappan. Jag vet inte hur fasen jag ska säga det här, men jag är väldigt upprörd över att min dotter är rödhårig. Hon kan omöjligt vara min dotter!

– Äsch, det där är nonsens, sa läkaren. Även om både du och din fru har kolsvart hår, så kan en av era föräldrar ha bidragit med rödhåriga gener som följt med.

– Nej! Det är inte möjligt, insisterade mannen. Det är helt omöjligt – även våra föräldrar var svarthåriga och har varit det i flera generationer.

– Okej, svarade läkaren. Säg mig – hur ofta älskar du och din fru?

Pappan rodnade lite, tänkte efter och svarade.

– Jag har jobbat otroligt mycket senaste året. Vi har bara älskat en eller två gånger var andra eller tredje månad.

– Jaha, men där har vi svaret! sa läkaren lättat. Det är rost!

Tryck nu på dela-knappen om du skrattade för att bjuda dina vänner på extra leenden i dag!