Fräckis: Patienten ber vacker sjuksyster om skamlig tjänst – då går allt helt åt helvete

Det finns inget bättre än att skratta i goda vänners sällskap!

Därför brukar jag alltid dra en fräckis vid sammankomster. Kanske inte när det är massa främlingar med, men när släkten eller kompisarna är tillsammans ska brukar en rolig historia alltid liva upp stämningen!

Det bästa med skämtsamma berättelser är ju att de vanligtvis är fiktiva och då inte hänt i verkliga livet. Då kan man ju kosta på sig att skratta även åt det lite hemska eller fräcka. Så är det exempelvis med den här höjdaren!

Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet och jag hoppas att även du ska gilla den!

Känsliga läsare varnas, dock. Det här är en fräckis av det fräckare slaget, men den är som sagt fiktiv – och inget som hänt på riktigt. Därför tror jag nog ni ska kunna hantera det! En del av poängen är på engelska, för en gångs skull – men jag tror att de flesta av er ska förstå!

Det var en amerikansk man boendes i Sverige som hade genomfört en operation i de ”nedre regionerna”. Han hade sakta men säkert börjat återhämta sig efter ingreppet, men låg fortfarande med en syrgasmask över mun och näsa i sin säng.

”Är mina testiklar svarta?”

När en yngre sjuksyster kom in för att tvätta honom så mumlade mannen:

– Are my testicles black? (Är mina testiklar svarta?)

Den unga kvinnan blev förvånad, men svarade:

– Jag vet inte, kära du – jag är bara här för att göra dig ren.

Men mannen frågade igen.

– Are my testicles black?

Nu blev sjuksystern lite generad.

– Jag är helt säker på att allt kommer bli bra, svarar hon.

Amerikanen fortsatte dock att fråga gång på gång. Till slut kunde den unga kvinnan inte längre stå emot när mannen verkade så bekymrad, så hon lyfte på hans kläder, tog tag om penisen med andra handen och om pungen med den andra.

Tar av sig masken

Sedan vred, smekte, undersökte och drog sjuksystern i mannens ”paket” för att säkerställa att allt stod rätt till. Hon förstod inte varför testiklarna skulle ha blivit svarta, som patienten befarade, men gjorde allt hon kunde för att reda ut saken.

Plötsligt, efter hennes ihärdiga undersökning, så ejakulerar mannen i hennes hand.

Sedan tar amerikanen av sig syrgasmasken.

– Thank you, säger han skamset. But ARE MY TEST RESULTS BACK?

Tryck på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!