Fräckis: Pekka ger barnförbjudet förslag till sexig servitris – klockrena reaktionen får mig att skratta högt

År 2020 har inte blivit som många tänkt sig. Sedan mars härjar coronaviruset världen över vilket har förändrat verkligheten för oss alla. Det är med andra ord lätt att känna sig lite extra deppig nu när höstmörkret även kommit över oss.

Just därför är det kanske viktigare än någonsin att man piggar upp sig på de sätt man kan så att man blir på lite bättre humör. Ett bra sätt att få skratta lite är att läsa en rolig historia eller två.

Fräckisar, som de också kallas, brukar vara lite barnförbjudna vilket gör dem ännu roligare. Här nedanför kommer en historia av exakt det slaget – håll till godo!

Pekka satt på den lokala puben och drack grogg. Det hade inte undgått honom att bartendern var en väldigt sexig ung dam.

Lade 100 kronor på bardisken

Hon kom över till honom och de började att flirta med varandra. Pekka bestämde sig för att utmana den sexiga bartendern.

– Jag behöver gå på toaletten, sade Pekka och kom med ett förslag.

– Jag slår vad om hundra kronor att jag kan hålla ett öga på drinken medan jag är borta.

Sedan lade Pekka en hundralapp på bardisken. Bartendern visste ju att toaletten låg utanför runt hörnet, så hon gick med på vadet.

Då tog Pekka ut sitt emaljöga och lade bredvid glaset och gick sen på toaletten.

Satsade ytterligare 100 kronor

Bartendern stod med vidöppen mun när Pekka kom tillbaka.

– Det där hade jag inte räknat med, gapade bartendern.

– Inte nog med det, svarade Pekka. Jag slår vad om en hundralapp till att jag kan bita mig i mitt eget öra.

Det lät otroligt, så bartendern antog även denna utmaning och lade ytterligare en hundring på bardisken.

”Chans att vinna tillbaka allt”

Då tog han ut sina löständer och tryckte dem över sitt ena öra. Pekka log med hela ansiktet och gav den sexiga bartendern ett sista vad.

– Nu har du möjlighet att vinna tillbaka dom två hundringar som du har förlorat. Jag slår vad om att jag kan älska med dig så varsamt att du inte känner någonting.

Det lät praktiskt taget omöjligt, tänkte bartendern, så hon ledde in Pekka i personalutrymmet bakom baren och drog upp kjolen, varpå Pekka skred till verket. Efter en stund skrattade bartendern till.

– Ha ha ha, jag känner dig ju!

– Ja, sånt är livet. Ibland vinner man, ibland förlorar man.

Tyckte du att den här fräckisen var rolig? Tryck då på dela-knappen, så kan kan sprida skrattet vidare till dina vänner!

Det kommer garanterat att uppskattas!