Fräckis: Pekka kommer hem och hoppas på vilt sex med frugan – då hör han plötsligt ett välbekant ljud

Att skratta och ha roligt är aldrig fel.

Ett skämt eller en rolig historia kan verkligen lätta upp en tråkig dag och få en på bättre tankar, speciellt nu när hösten börjar närma sig med stormsteg.

Det är den här fräckisen ett bra exempel på något som får en tung dag att kännas lite lättare – håll till godo!

Pekka och Maria hade precis gift sig. Hon var oskuld och hade velat vänta till bröllopsnatten innan de gick ”hela vägen”.

Slet av sig kläderna

Men efter bröllopet, när paret skulle gå till sängs, slet Pekka av sig kläderna och när han stod där naken och redo så frågade Maria:

– Men Pekka, vad är det där?! sa hon och pekade på hans snopp.

Maken var en snabbtänkt person och svarade:

– Den kan göra bra saker. Jag är faktiskt ende mannen i världen med en sådan här, sa han och demonstrerade vad den var till för.

Grät floder

Maria var mycket nöjd – men efter första dagen på jobbet efter bröllopsnatten kom Pekka hem och fann Maria sittandes gråtande på altanen.

– Vad är det älskling?

– Du har ljugit för mig, sa frun hulkandes. Jag såg tidigare i dag genom fönstret när grannen Johansson bytte om – och han hade ju också en sådan där. Du sa att du hade den enda i världen…

– Så här är det, älskling, svarar snabbtänkte Pekka. Jag hade faktiskt två stycken, så jag gav en till min vän Johansson.

”Din jäkla idiot…”

En skeptisk Maria köpte hans desperata förklaring och dagen fortsatte smärtfritt.

Men kvällen efter kom Pekka hem från jobbet och hoppades på rajtantajtan. Det hade ju gått en tid sedan sist. Han hittade då åter Maria sittande på altanen med tårar rinnandes nedför kinderna.

– Vad är det, älskling?

– Din jäkla idiot, svarar frun. Du gav den bättre av de 2 till Johansson!

Visa nu att du har humor genom att trycka på DELA-knappen här nedanför!