Fräckis: Polisen ser pensionärspar ha vilt sex i naturen

En del kanske tror att man slutar ha sex på äldre dagar, men det är verkligen inte en direkt sanning. I vissa fall får man en nytändning och då kan det ännu mer aktivt i sängkammaren än tidigare. Inget fel med det – lite lust på ålderns höst är ju härligt!

Den här roliga historien handlar lite om det. Även om den är fiktiv så fick jag mig ett riktigt gott skratt på slutet. Det här är en riktig klassiker som jag hörde redan på 80-talet, men då i en lite annan tappning – och jag ska erkänna att jag skrattade ännu mer den här gången.

Inget får mig på så bra humör som en riktig fräckis och jag hoppas att även ni ska tycka om den!

Det gamla pensionärsparet Sven och Greta sitter en kväll och tar en öl på puben och pratar om det långa liv de levt ihop. De kommer in på gamla minnen från ungdomens glada dagar.

– Kommer du ihåg första gången vi hade sex för över 50 år sedan? Vi gick bakom puben och du lutade dig mot stängslet medan jag tog dig bakifrån, säger Sven och ler.

– Ja, jag minns det som om det var igår, svarar Greta.

– Vad säger du om att gå dit igen och göra om det för gamla tiders skull?

– Din fuling. Det låter som en bra ide! säger Greta upprymt.

Polisen Janne, som sitter vid bordet bredvid, har hört alltihop och småskrattar för sig själv åt det gamla parets samtalsämne.

”Det här måste jag se. Två gamla rävar som har sex mot ett stängsel”, tänker han och följer efter dem.

Håller på i 40 min

Det äldre paret haltar sig fram, stödda av varandra och varsin käpp. Till slut kommer de fram till grönområdet på baksidan av puben och tar sig fram till stängslet. Greta lyfter på kjolen och Sven låter byxorna falla.

Hon vänder sig om och medan hon lutar sig mot stängslet greppar Sven tag och sätter i gång. Plötsligt har de det mest vilda sex polisen någonsin har sett. Det håller på i 40 minuter, tills den gamla tanten skriker:

– Åh! Gud!

Den gamla mannen hänger fast vid hennes höfter som om det gällde livet. Det är den mest atletiska älskog som polisen Janne någonsin har sett. Till slut kollapsar de båda gamlingarna flämtande på marken.

Janne, som stått och tittat på, är imponerad. Han tycker sig ha lärt sig något om livet som han inte visste tidigare och börjar tänka på sina egna gamla föräldrar och undrar om de också har lika fantastiskt sex på ålderns höst.

”Vad är hemligheten?”

Efter att Sven och Greta har legat orörliga på marken i en halvtimme tar de sig upp och rättar till kläderna. Polisen Janne, som fortfarande står och betraktar dem, tänker: ”Det här är otroligt! Gubben juckade på som ett tåg. Jag måste verkligen fråga honom vad hemligheten är.”

När paret går förbi passar Janne på att fråga:

– Det där var något utöver det vanliga! Hur får ni till det? Vad är hemligheten?

– Det finns ingen hemlighet, svarar Sven. Fast det är klart, för 50 år sedan var inte det där jäkla stängslet elektriskt…

Snälla, bjud nu dina vänner på ett härligt skratt och DELA vidare den här fräckisen!