Fräckis: Prästen blir sprängkåt av sexig nunna – då viskar hon 5 ord…

Att behöva tolka saker och ting kan lätt ställa till med problem. Drar man en viss slutsats kan det visa sig vara helt fel, men drar man en annan kan det vara mitt i prick. Därför är det ofta lättast för alla inblandade om man kör med öppna kort och raka rör.

Så var det sannerligen för nunnan och prästen i den här fiktiva, roliga historien. Saker och ting gick inte riktigt som någon hade tänkt sig, men på slutet kan jag inte låta bli att skratta högt.

Den här fräckisen är faktiskt en av mina riktiga favoriter! ”Helt klockren”, ropade en av mina kollegor rakt ut när han läste den – och jag kan inte annat än att hålla med!

En präst kommer körande i sin bil på landsbygdsvägen och får då syn på den vackraste nunna han någonsin skådat. Hon står ensam vid vägkanten och behöver lift. Prästen stannar bilen och erbjuder henne skjuts till närmsta stad.

Lägger handen på knät

Den unga nunnan tackar honom, lägger väskorna i baksätet och sätter sig på passagerarsätet bredvid prästen.

Hennes nunnedräkt hasar upp lite när hon kliver in i bilen – och blottar då hennes ena knä. Prästen kan inte lägga band på sig, utan lägger sin hand på hennes nakna knä. Nunnan tittar på honom och viskar lätt:

Fader, kom ihåg psalm 129”.

Han drar snabbt till sig handen och beklagar det inträffade, men hans ögon kan inte låta bli att kasta blickar på den unga, läckra nunnan. En stund senare glider därför handen åter igen från växelspaken till nunnans knä.

Fader, kom ihåg psalm 129”, påminner nunnan.

Tar fram psalmboken

Han ursäktar sig en gång till – och tar bort handen.

De kommer fram och nunnan kastar en menande blick på prästen samtidigt som hon tackar honom för skjutsen.

Prästen fortsätter hem och väl innanför dörren så skyndar han sig till psalmboken för att läsa psalm 129. I den står det att läsa:

Fortsätt att prova dig framåt, det är enda vägen till salighet…

Slutsats: Håll dig uppdaterad i ämnen som rör arbetet, annars kan du missa många möjligheter.

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!