Fräckis: Rune erbjuder städerska 500 kronor för snuskig uppgift

Fräckis: Rune erbjuder städerska 500 kronor för snuskig uppgift

Det finns sannerligen gränser för vad man bör göra för pengar. Även om man kan tjäna en snabb slant, så ska det inte vara en självklarhet att tacka ja till vad som helst.

Det är dessutom lite av temat i den här roliga historien!

Den här roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag. Jag drog den omgående för några kollegor på kontoret som då fick sig ett rejält skratt. Det gjorde i alla fall min dag! Delad glädje är verkligen dubbel glädje!

Jag tycker dessutom själv att den här fräckisen är riktigt rolig. Smarta kontringar brukar ge en riktigt bra avslutning på ett skämt. Och den ingrediensen råder det ingen tvekan om att den här berättelsen har!

Pinsam incident

Det var en lite äldre man från Värmland vid namn Rune tog in på ett gammalt hotell. Det fanns en toalett på varje våning. Han var dock mycket nödig, så han tog en av sina strumpor och sket i.

Han visste inte vad han skulle göra av strumpan, så till slut öppnade han fönstret. För att strumpan skulle hamna en bit från hotellet efter hans lite pinsamma incident vevade han runt rejält innan den kastades ut.

Tyvärr var det ett hål i strumpan så det hamnade skit både på väggarna och i taket.

Han kallade då på den kvinnliga städerskan och sa nedlåtande:
– Du får 500 kr om du torkar bort all skit.

Svaret kom blixtsnabbt:
– Du får det dubbla av mig om du talar om hur fasen du satt när du sket…

Mannen hade ingen förklaring…

Sprid gärna det här till dina vänner genom att trycka på dela-knappen, så att de också får skratta!