Fräckis: Sliskig bilhandlare ger rabatt på lyxbil till sexig blondin – sekunden senare märker han sin jättetabbe

Det gamla ordspråket ”döm inte boken efter omslaget” har blivit just gammalt för att det faktiskt är väldigt sant. Det är helt enkelt dumt att dra några slutsater om en människa enbart baserat på deras utseende.

Bara för att någon ser bra ut eller lägger mycket tid på sitt yttre, betyder inte det att personen är trögfattad eller nonchalant. Något vissa av oss behöver bli påminda om då och då.

Fräckisen här nedanför handlar om just det, slutet fick mig att skratta högt rakt ut – håll till godo!

Sprillans ny Mercedes

Ett pensionärspar kom in till bilhandlaren för att slutföra ett köp av en splitter ny Mercedes de hade reserverat.

Bildkälla: Pixabay

De blev dock förbannade när de fick se den leende slusken till bilförsäljare räcka över bilnycklarna till en ung, blond kvinna med stora bröst. Hennes korta klänning avslöjade bra mycket mer än den dolde.

Den gamle mannen klev omgående fram till försäljaren. Han sa med barsk och irriterad ton:

– Hörrudu! Du hade lovat att vi skulle få köpa bilen för 800 000 kr, men nu har du ju i stället sålt den till den här unga kvinnan för 650 000 kr. Du sa dessutom till oss att priset absolut inte var förhandlingsbart!

”Titta på henne!”

Bilförsäljaren harklade sig och tog en klunk ur sitt vattenglas.

– Ja, jo, jag vet att jag hade lovat er, men vad ska jag göra? Hon klev in här med pengar i hand – och titta på henne! Hur skulle jag kunna motstå? sa han med ett belåtet flin över hela ansiktet.

Då klev plötsligt den unga blondinen fram med bilnycklarna. Med ett leende på läpparna gav hon dem till den gamle mannen.

– Jag sa ju att jag skulle få den här idioten att sänka priset med över 100 000 kr. Vi ses lite senare, pappa!

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare!