Fräckis: Snäll nunna avslöjar sin värsta synd – hennes ärliga bekännelse får prästen att sluta tro på Gud

Nu när dagarna blir allt kortare och temperaturen börjar krypa nedåt nollan så kan det vara svårt att hålla humöret på topp på samma vis som under sommarmånaderna.

Just i år kan det kännas lite extra tufft, med tanke på coronaviruset som härjar och tvingar oss att vidta åtgärder för att stoppa smittspridningen.

Det nalkas förvisso mot jul, men än är det många veckor kvar. Då kan alla behöva något som piggar upp och får en att dra på smilbanden litegrann. Något som brukar få nästan alla att skratta är en rolig historia.

De brukar också kallas för fräckisar, och det finns en anledning till det. De är nämligen ofta lite barnförbjudna och fräcka till naturen. Fräckisar har också ofta en slutkläm som kan få den mest hårdhudade att rodna.

Historien här nedanför är sannerligen inget undantag – håll till godo!

Nunnan Marit var en snäll och oskyldig varelse, en av de mest uppskattade nunnorna på hela klostret faktiskt. Således fick Marit också axla mycket ansvar.

Hade vilt sex hela natten

En dag fick Marit resa in till staden, för att uträtta massa ärenden å klostrets vägnar.

Bland annat skulle hon förbi smeden för att hämta upp en ljuskrona till kyrkan där hemma. Men när Marit klev in hos smeden fick hon en chock, smeden var hur snygg som helst.

Storväxt med grova käklinjer och ett frejdigt hårsvall tornade smeden upp sig framför Marit, som upplevde känslor hon aldrig tidigare känt. Det hela slutade med att smeden och Marit hade vilt sex hela natten lång.

Morgonen efter var det var en lika delar upprymd som skamsen Marit som återvände till klostret med allt hon hämtat i staden.

Raka vägen till biktbåset

Så fort Marit kom tillbaka till klostret skyndade hon sig in i duschen, och sedan raka vägen till bikten. Hon var bara tvungen att rensa sitt samvete från nattens synder!

Skamset erkände Marit att hon känt köttets lustar brinna i hennes arma lekamen, och att hon gett efter för dessa lustar.

Prästen blev så chockad över att få höra Marits berättelse att han inte visste vad han skulle ta sig till, men han visste också att nunnan behövde hjälp.

– Du ska genast sätta dig i ditt rum och suga på en citron, sa prästen strängt när han hade hämtat sig.

– Jaha! Hjälper det verkligen mot min synd? frågade Marit försiktigt.

– Nej, svarade prästen surt. Men det tar garanterat bort ditt belåtna flin…

Jag tycker att denna fräckisen var riktigt rolig!

Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du skänka dina vänner ett gott skratt i dag!