Fräckis: Snusk-Lasse bekänner sina synder för prästen

Att skratta är bland det bästa som finns, både när man får och inte får. I skolan kunde jag ibland få sådana skrattanfall att jag fick gå ut ur klassrummet en stund.

Kanske är jag löjlig som tycker det är kul att skratta åt det mest, men jag tycker verkligen inte att man ska ta livet på för stort allvar, vi lever ju trots allt för att ha roligt.

Roliga historier, eller fräckisar som de också kallas, har alltid fått mig att skratta högt. Fräckisen här nedanför är riktigt rolig enligt mig – mycket nöje!

Lasse och hans fru gick till kyrkan en söndag för att delta i gudstjänsten. Men så fort den var över smet Lasse iväg in i biktbåset.

”Jag har syndat…”

Lasse lättade sitt hjärta för prästen på andra sidan båset:

– Jag har syndat. Häromdagen böjde sig min sexiga fru ned över frysboxen och då gav jag efter för mina köttsliga lustar. Vi älskade vilt där på frysboxen.

Prästen tröstade Lasse:

– Vet du, det är ingen fara. Det är ingen synd att känna lust så länge det sker inom äktenskapet. Det är helt naturligt.

Lättad gick Lasse ut ur biktbåset. Han försökte hitta sin fru men såg inte till henne.

Frun i biktbåset

Sanningen var att även frun smitit in i biktbåset, direkt efter LAsse. Även hon lättade sitt hjärta för prästen:

– Igår böjde jag mig fram över frysboxen när min make stod bakom mig. Han blev så till sig att vi hade hett sex där på frysboxen.

Än en gång tröstade och förklarade prästen:

– Det är absolut ingen fara. Att ha sex med sin make är absolut ingen synd. Din make var också här och trodde även han att det ni gjort var en synd.

– Så vi är fortfarande välkomna hit till kyrkan? frågade frun lättat.

– Jadå, självklart är ni det, svarade prästen lugnt.

Frun drog ännu en lättnadens suck och sa:

– Vilken tur, för på Hemköp är vi inte välkomna längre!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!