Fräckis: Soldaten Fredrik får avskedsbrev från otrogen flickvän – stenhårda hämnden får henne att störtböla

Att vara otrogen är bland det värsta man kan göra mot en annan människa. Det är ett grovt svek mot den person man lovat att vara trogen och kan såra den andra partnern under mycket lång tid.

Trivs man inte med sin partner är det så mycket bättre, och ärligare, att göra slut innan man börjar träffa andra.

Tyvärr är det väldigt vanligt med otrohet idag, men det finns också exempel där den otrogne får vad den förtjänar i slutändan. Då kan det bli lite roligt att höra om, särskilt om allt är påhittat som i den roliga historien här nedanför.

När något inte hänt i verkliga livet – då kan man ju faktiskt skratta med gott samvete!

Fräckisen här nedan handlar om en man som får reda på att hans flickvän varit otrogen och dessutom vill göra slut – men den stenhårda hämnden liknar nog inget du tidigare hört!

En svensk soldat låg stationerad i Syrien och fick en dag ett brev från sin flickvän hemma i Stockholm.

”Jag är hemskt ledsen”

I det stod följande:

”Hej Fredrik,

Jag är hemskt ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är alldeles för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig 3 gånger sedan du stack. Så det är lika bra att det tar slut mellan oss. Ledsen! Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot som jag gav dig?

Hejdå!

/ Johanna”

”Skicka tillbaka resten”

Soldaten samlade sig snabbt efter beskedet och började då omedelbart gå runt bland sina kamrater och samlade in alla bilder han kunde få tag i – på flickvänner, fruar, systrar, väninnor, kusiner, fastrar och mostrar.

Tillsammans med bilden på Johanna la han samtliga foton i ett stort kuvert. Tillsammans blev det 71 bilder. Han la med en lapp:

”Hallå, Johanna,

Jag är ledsen, men jag har helt glömt bort vem du är. Var snäll och plocka ut din bild och skicka sedan tillbaka resten.

Ha det fint!

/ Fredrik”

Snacka om klockren hämnd!

Tryck nu på dela-knappen om du fick dig ett skratt, eller om du anser att flickvännen fick vad hon förtjänade!