Fräckis: Sven tappar peruken mellan benen på vrålhet tjej – reaktionen får snuskgubben att svimma

Känner man någon gång att stämningen i en grupp behöver lättas upp kan man alltid riva av en fräckis, de brukar få de flesta att dra på smilbanden.

Fräckisar har ofta ett lite barnförbjudet tema och en slutkläm som får folk att rodna lika mycket som de skrattar, så man kanske inte ska riva av fräckisar inför barn.

Fräckisen här nedanför är sannerligen inget undantag, mycket nöje!

Sven var en 71-årig man som för flera år sedan tappat allt sitt hår, till hans stora förtret.

I sin ungdom hade Sven haft ett långt, tjockt och böljande hårsvall som alltid fick damer på fall – men idag var han helt kal på skallen.

Såg peruk-reklam

Men en morgon såg Sven en reklam för peruker i tidningen. En av perukerna påminde honom om hans egna glansdagar, så han bestämde sig för att slå till.

Han gav sig iväg till affären och provade ut en peruk med ett rejält hårsvall, och köpte på vägen hem en biljett till en föreställning på kvällen eftersom han ville visa upp sig på byn i sitt nya, härliga hår.

Väl hemma så gjorde Sven sig i ordning, drog på sig sin finaste kostym och sprejade på rikligt med lukta gott innan han åter begav sig ned på byn.

Tappade frisyren mellan benen

Sven slog sig stolt ned längst fram vid scenen inför föreställningen, men när han skulle hänga av sig kavajen på stolsryggen kom en gammal tant och stötte till Sven – så pass att han tappade peruken!

Sven såg sig förskräckt om, och insåg att hans peruk fallit mellan benen på kvinnan bredvid honom och ned på golvet. Kvinnan var otroligt sexig och fick det att bulta i Sven på ett sätt han inte känt på många, många år.

Så smidigt han kunde kröp Sven ned på knä och försökte få fatt i sin peruk, men det var väldigt mörkt under stolarna. Sven kröp runt där på golvet för glatta livet, när vaktmästaren plötsligt harklade sig bakom Sven.

”Vad i hela helvetet?”

– Vad i hela helvetet tror du att du håller på med, gubbe? röt vaktmästaren med hård stämma.

– Eh, jo jag letar faktiskt efter min peruk som jag tappade nyss, svarade Sven så myndigt han vågade.

– Men har du inte hittat den än? undrade vaktmästaren varpå Sven svarade otåligt.

– Jo, jag har fått tag i den två gånger men varje gång är det någon jävel som slår till mig på fingrarna!

Det gick inte riktigt som Sven tänkt sig, det där! Men roligt var det!

Tryck nu på DELA-knappen!