Fräckis: Tre nunnor för det förbjudna med naken präst

Tittar man i tidningar och på tv idag så ser man mängder av tips för hur man ska hålla igång kroppen på bästa sätt, för att få ett långt och lyckligt liv. Självklart är det bra att röra på sig och att äta någorlunda hälsosamt.

Men en av de viktigaste nycklarna till ett långt liv, som många glömmer bort, är att skratta mycket. Så högt och så ofta man bara kan ska man skratta. Det låter som en klyscha men jag tror på det, stenhårt.

Det känns i alla fall lite enklare att leva när man är glad istället för att gå runt och vara sur på saker och ting. I dessa tider då det kan vara lite längre till skrattet än vanligt, så finns det roliga historier som kan få en på lite bättre humör.

Just den här fräckisen nedanför hittade jag på internet häromdagen och kunde inte sluta skratta. Men jag måste höja ett varningens finger – slutet är inget för finkänsliga!

Två präster ska gå in och duscha efter en lång dags arbete i klostret och Guds namn.

Men precis när de ska kliva in i duschen så kommer de på att ingen har med sig någon tvål.

Springer naken i korridoren

En av prästerna inser att han har en tvål på sitt rum. Det är inte så långt från duscharna och det är sent på kvällen, så han chansar och springer ut naken i korridoren.

Väl inne på rummet sliter han åt sig en tvål och skyndar tillbaka mot duscharna.

Men då får han plötsligt syn på tre nunnor som kommer rakt mot honom i korridoren. Prästen fryser till is, han vet inte var han ska ta vägen.

Drar i prästens snopp

Det enda prästen kan göra är att ställa sig naken mot väggen, som en staty. Nunnorna stannar till vid prästen och häpnar över hur verklighetstrogen statyn är. Den ena nunnan sträcker fram handen och drar i prästens snopp.

I ren chock tappar prästen den ena tvålen.

– Nämen titta, det är ju en tvålautomat! utbrister den andra nunnan.

Börjar dra allt snabbare

För att testa om det stämmer drar även hon i prästens snopp och mycket riktigt så tappar prästen även den andra tvålen.

Nu vill den tredje nunnan också ha sig en tvål, så hon börjar dra prästen i snoppen.

Men prästen hade ju bara två tvålar så den tredje nunnan drar både två, tre, fyra och fem gånger utan framgång. Hon fortsätter rycka och utbrister plötsligt förvånat.

– Titta flickor, flytande handtvål!

Jag satte kaffet i halsen när jag läste sista meningen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får läsa den här fräckisen idag, det kommer de garanterat att uppskatta!