Fräckis: Ulla lämnar maken med elakt brev – men gubbens brutala hämnd får henne att storgråta

Nyttig kost och regelbunden träning är nycklarna till ett långt och hälsosamt liv, det är vi alla medvetna om. Men faktum är att man nog ofta missar en tredje, och lika viktig, punkt där.

Nämligen att skratta. Att skratta så ofta och mycket det bara är möjligt tror jag verkligen kan förlänga livet – om inte annat så har man ju åtminstone haft roligt på vägen.

Något som alltid får mig att skratta högt är roliga historier, eller fräckisar som de också brukar kallas. Fräckisar är ofta barnförbjudna och har en slutkläm som ofta får en att rodna lika mycket som man skrattar.

Den här fräckisen hittade jag på nätet häromdagen och jag tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er!

Ulla var gift med Anders och ville ta reda på hur maken skulle reagera om hon lämnade honom tvärt. Så Ulla skrev ett elakt brev där hon förklarade för Anders att hon tröttnat och stuckit.

Kastade sig över telefonen

Ulla lade brevet på sängbordet och gömde sig sedan under sängen för att invänta reaktionen.

När Anders kom hem så hittade han brevet på sängbordet, läste igenom det och skrev något på baksidan av brevet.

Sedan tog han på sig sin bästa kostym, sjöng högt och slängde sig efter telefonen och ringde.

– Hej älskling, det är jag. Jag håller på att göra mig ordning här, sedan kommer jag över direkt. Ja, hon verkar ha förstått att jag är otrogen så nu skiter jag i henne. Ses snart, puss puss!

Låg kvar och grät

Anders nynnade högt på sin favoritlåt när han lämnade sovrummet. Kvar låg Ulla under sängen med tårarna sprutande ur ögonen.

Hon var helt förkrossad när hon kröp fram, satte sig på sängkanten och fick syn på brevet. Hon tog upp det och läste vad maken skrivit som svar:

”Jag kunde se dina fötter under sängen pucko, jag går till affären och köper bröd!”

Vilken underbar kontring!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt – det kommer de garanterat att uppskatta!