Fräckis: Ung punktjej frågar 79-åring om han aldrig varit vild – hans klockrena svar chockar hela köpcentret

Att som äldre bli allt sämre på att hänga med i ungdomars trender hör nästan till åldern.

Visst finns det de som hänger med på allt ungdomarna gör och hur de klär sig även upp i åldern, men oftast släpper man det där ju äldre man blir.

Yngre människor kan ibland ha lite svårt att kunna föreställa sig att de som idag är lite äldre, också varit unga och rebelliska en gång i tiden.

Den här fiktiva, roliga historien handlar om en ung punktjej som försöker moppsa upp sig mot en äldre herre. Jag ska väl inte avslöja för mycket, men krutgubbens svar fick mig att skratta till ordentligt!

Om du också gillar den här fräckisen så får du gärna dela den vidare till dina vänner! Alla behöver ju faktiskt ett gott skratt emellanåt!

Många yngre människor tror nog att de äldre bara är snälla personer som inte kan försvara sig själva om de bli påhoppade.

Ungdomarna förstår inte att med åldern kommer erfarenhet och allt som ungtuppen tror att han eller hon kan – det har en gubbe eller gumma redan gjort tusentals gånger.

Det gäller självklart också när det kommer till att ge svar på tal! Här är berättelsen.

Tonåringen hade rött hår”

En dotter berättar…

”Jag tog med min pappa till köpcentrumet häromdagen för att köpa ett par nya skor. Min far är 73 år gammal, men väldigt ung i sinnet.

Vi bestämde oss för att ta något att äta i köpcentret. När vi satt oss så märkte jag att pappa tittade väldigt länge på en tonåring som satt mittemot oss.

Hon hade stora spikes i håret i alla möjliga olika färger – grön, blå, orange och röd.

Min pappa fortsatte att stirra på henne trots att deras blickar möttes flera gånger – och andra kanske skulle ha kollat bort vid det här laget.

”Vad vill du, gubbe?”

Tonåringen började till slut tröttna på gubben och när hon fick nog så sa hon sarkastiskt:

– Vad är problemet, gamle man? Har du aldrig gjort något spännande i ditt liv? Vad vill du egentligen?

När jag hörde henne säga det här såg jag snabbt till att svälja maten jag hade i munnen eftersom jag känner min pappa väl – och inte ville sätta i halsen när jag hörde hans troligen snabba replik.

Som förväntat svarade han utan att tveka ett ögonblick:

– En gång blev jag så packad att jag satte på en papegoja. Nu funderade jag bara på om du kunde vara min dotter…

Vilken krutgubbe – så hanskas man med kaxiga ungdomar!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett gott skratt idag – det kommer de garanterat att uppskatta!