Fröken skäller ut Johnny när han haft sönder matteboken, men anledningen får henne att svimma

Barn är helt underbara och är ofta smartare än vi tror. Många gånger lär de sig att ta sig ur knipor på ett fascinerande sätt. Speciellt de som är riktiga busfrön. Det kan vara både frustrerande och charmigt – främst beroende på vad som sker.

Den här roliga historien fick mig att skratta högt! Johnny hade bättre koll på saker och ting än vad fröken hade väntat sig!

Det här är en fräckis som jag hörde första gången för många år sedan. Den passar bäst för er som har en lite råare humor för slutklämmen är lite småsnuskig!

Klass 8C skulle ha matematiklektion och lärarinnan Eva bad eleverna att ta upp sina böcker. Hon såg att busfröt Johnny rev runt i sin ryggsäck en stund, men plockade till slut fram en bok som var i det sämsta skick hon skådat.

”Låg på golvet”

Det var halvt sönderrivna sidor, den var fuktig och när hon slet åt sig den för att se vad som egentligen hade hänt märkte hon att det dessutom var helt kletigt mellan två sidor.

– Varför är sidorna sönderrivna? undrade hon strängt.

– Vår hund råkade få tag i boken när jag låg på golvet och gjorde läxan som fröken gett oss, men jag lovar dig att jag tog tillbaka den så fort jag kunde.

– Men varför är den helt fuktig då?

– När jag flitigt läste i den på vägen till skolan så råkade jag tappa den i en vattenpöl…

– Jaha… Men kan du förklara varför det är helt kladdigt här mellan sidorna 73 och 74?

Johnny funderade en kort stund innan han sken upp och svarade:

– Ja, där finns ju Pythagoras sats…

Lärarinnan Eva svimmade… 

DELA om du fick dig ett skratt!