Frun blir rasande när Ragnar gör det förbjudna i sängen – men se nu hur han täpper till truten på tanten

Det är aldrig fel tid för att få garva åt en rolig historia. Och vad är väl egentligen bättre än att höra en gammal goding på nytt – en fräckis som redan rivit av många skratt genom historien? Inte mycket, tycker jag!

Den här roliga och fräcka berättelsen hörde jag första gången på 80-talet. Sedan dess har jag återberättat den för flera av mina vänner och kollegor. Tillsammans har vi skrattat mycket åt den lite grövre humorn.

När jag nu trillade över fräckisen igen kände jag bara att jag var tvungen att dela med mig av den ännu en gång. Håller du med? Dela gärna historien vidare, så att fler får sig ett gott skratt.

Det var ett strävsamt par som hade varit gifta i mer än 30 år. Varje gång de skulle älska så insisterade mannen Ragnar på att de skulle göra det med lampan släckt.

Men efter mer än 30 år som gifta tyckte kvinnan en dag att det var ett löjligt krav. Hon funderade på hur hon skulle få sin man att sluta med denna vana.

Svarade helt lugnt

Så en natt, när de var mitt uppe i en romantisk och härlig akt, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att hennes man höll i en batteridriven vibrator, som var både mjukare och större än en riktig!

Frun gick i taket av ilska.

– DIN IMPOTENTA IDIOT! skrek hon argt åt Ragnar. Varför har du ljugit för mig under alla dessa år?! Nu är det bäst att du förklarar dig!

Ragnar tittade frun rakt i ögonen och svarade helt lugnt:

– Jag förklarar leksaken, du förklarar barnen!

Snälla, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!