Gösta erkänner åtrå för 30 år yngre fru – men ofattbara hämnden får skitstöveln att svimma

Ingenting går upp emot en riktigt rolig historia! Jag minns när jag som liten grabb hittade en gammal bok med ordvitsar. Det tog många timmar innan jag ville släppa den ifrån mig, och när jag läst klart hade jag fått många goda skratt!

Den här historien hade jag inte hört tidigare, men slutklämmen var så härlig att jag ville dela med mig av den. Historien visar om inte annat det finns fog för uttrycket ”somliga straffar Gud med detsamma”.

Det var ett gift par, där både mannen och kvinnan var i 60-årsåldern, som gick ut på restaurang för att fira sin 40-åriga bröllopsdag. Just när de satt sig ned för att äta dök det upp en fe på bordet.

Viftade med trollspöt

Fen tittade på paret och tog till orda.
– Ni är ett underbart gift par och verkligen kärleksfulla mot varandra. Därför kommer jag att ge er båda varsin önskan.

Hustrun fick börja.
– Åh, då vill jag resa runt i världen med min älskade man! utbrast hon

Den lilla fen viftade till med sitt trollspö och plötsligt dök det upp två flygbiljetter till New York och inträde till Broadway i fruns händer.

Mannen tog ett djupt andetag

Sedan var det mannens tur att önska sig något.
– Klart att den här stunden är väldigt romantisk, men ett sånt här tillfälle kommer aldrig igen, sa han lite lurigt och tog ett djupt andetag.

– Jag är ledsen älskling, men min önskan är att ha en hustru som är 30 år yngre än jag själv.

Både hustrun och fen tittade på varandra med besvikna miner. Men en önskan är en önskan, så fen viftade till med trollspöt igen.

Och mannen blev i ett nafs 93 år gammal.

Det gäller att komma ihåg att kvinnor alltid står på varandras sida, och där fick mannen verkligen så han teg. Gilla och dela om du skrattade så att fler får ha roligt!