Han hamnar i säng med 112-årig dam, men 3 timmar senare avslöjas detalj som gör allt ännu värre

När man är i en knepig sits gäller det att våga ta till desperata åtgärder. Då får man inte vara alltför kräsen eller avvaktande.

Det är den här fräckisen ett roligt exempel på! Jag skrattade högt åt sista raden och kände att jag måste dela den med er!

Det här är en riktig fräckis och nog inget för den lite känsliga eller äckelmagade! Så håll i hatten om ni ska läsa vidare, men för de med lite råare humor så är det här en riktig höjdare!

Det var då 3 yngre killar som var ute och vandrade i skogen. De gick vilse, maten tog slut och de började frysa rejält.

De kom till slut fram till en stuga som det lyste om och man kunde se att det var riktigt varmt därinne. De knackade på dörren.
– Öörrk, jaa. Vad vill ni, undrade en uråldrig gumma, som var riktig skrumpen, smutsig och hade vårtor överallt. Hon stank fruktansvärt.
– Vi är hungriga och undrar om vi får lite mat och sova över natten?
– Huummm, hummm! Okej, men på ett villkor.
– Vad då?
– Det är så att jag närmar mig 112 års ålder och jag är fortfarande oskuld. En av er får ligga med mig så bjuder jag er på en riktig smaklig måltid och härliga sängar.
– Örrrrk, hon stinker, är riktig oattraktiv och smutsig, tänkte killarna och tackade nej.

De fick sova i ladan istället. Men mitt på natten vaknade en av grabbarna och var riktig hungrig. Därför funderade han och fattade sitt mod och gick fram till stugan och knackade på.
– Örrrk, vad vill du nu då?
– Okej, jag går med på villkoret.
– Bra, då dukar jag fram ett måltid som du aldrig kommer att glömma.

Hittade majskolv

Gumman blev överlycklig och bjöd fram massor av mat, vin och högar av desserter. Killen åt och åt! Men när han började mätt blev han orolig över hur det nu skulle gå. Men då såg han en majskolv och fick en idé.

När de kommit till sovrummet sade killen:
– Jag är väldig blyg av mig. Kan vi släcka lampan?
– Såå klaaart!

När rummet blev riktigt mörkt tog killen fram majskolven. Han stoppade in majskolvet och hörde hur gumman njöt av det. När hon var nöjd fick han bråttom att göra av med kolven. Han såg att fönstret var öppet och kastade ut den.

Så var det klart och killen fick sova gott i 3 timmar fram till tidigt på morgonen då han gick ut och mötte sina båda kamrater.
– Fasen va synd att du missade en riktig god måltid, sade en av kamraterna.
– Vi hittade en stor majskolv med smält smör, så vi åt upp hela!

Var inte blyg nu, tryck gärna på dela-knappen!