Johan skryter högljutt om att han ska ha vilt sex – 3 timmar senare avslöjas pinsamma detaljen

Det är vanligtvis bäst att hålla tyst om sina mer privata saker. Dels vill säkerligen inte din omgivning känna till precis allt, dels kan det uppstå pinsamma situationer om man råkar avslöja lite väl mycket.

Sedan är vissa mer pryda än andra. Medan en del kan prata om precis allt med alla så är somliga mer tillbakadragna och försiktiga när det kommer till mer intima eller personliga frågor.

Mannen i den här fiktiva, roliga historien hade sannerligen inga problem med att delge vad hans planer för kvällen var – men skrytet skulle komma tillbaka och bita honom i arslet!

Jag fick mig ett riktigt gott skratt av denna fräckisen och jag hoppas att även du ska uppskatta den!

Det var då en yngre man vid namn Johan som stolt spatserade in hos den lokala Ica-handlaren för att handla kondomer. Den manlige expediten som satt i kassan förklarade för grabben att det fanns olika förpackningar med antingen 5, 15 eller 25 kondomer i.

”Okej!”, sa ynglingen ljudligt. ”Jag har träffat en förbannat het tjej i ett par veckor nu och i kväll har hon lovat att vi äntligen ska få till det. Jag tror bestämt att hon är en riktig vildkatt. Först ska vi äta middag med hennes familj och sedan ska vi hem till mig där jag är ensam hemma. Då jäklar!”

Ber en bordsbön

”Jag förstår”, sa mannen i kassan. ”Men det kanske räcker med ett 5-pack i så fall?”

”Nja, saken är den”, fortsatte Johan. ”När hon väl har fått smaka på godsakerna så tror jag inte hon kommer vilja sluta, så det är nog bäst att jag tar ett 25-pack”.

Senare på kvällen hos flickvännens föräldrar bad grabben, något oväntat, om att få hålla en bordsbön innan middagen. Länge och väl bad han en underbart vacker och dygdig bön.

Till slut lutade sig flickvännen fram och viskade: ”Du har aldrig berättat att du är religiös?!”

Johan svarade: ”Och du har aldrig berättat att din pappa jobbar på Ica…”

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!