Julia rusar i panik till gynekologen, 3 minuter senare avslöjas detalj som får vem som helst att rodna

Julia rusar i panik till gynekologen, 3 minuter senare avslöjas detalj som får vem som helst att rodna

Att gå till läkaren, eller gynekologen för den delen, är alltid nervöst. Man vet aldrig riktigt vad som ska ske och det är lätt att stressa upp sig.

Vid majoriteten av de gånger jag besökt doktorn har jag varit halvt panikslagen innan, men det där varierar givetvis från person till person.

Det här är en fiktiv berättelse som jag hittade på nätet tidigare i dag och jag kunde bara inte sluta skratta. Det som avslöjas på slutet hade nog fått vem som helst att rodna!

Fräckisen handlar om mamman Julia – som fick en tuff start på dagen!

”Jag hade tid hos gynekologen senare den här veckan för mitt årliga cellprov. Tidigt en morgon ringde de dock från doktorns mottagning för att tala om att de hade fått ett återbud och att jag kunde komma in tidigare, samma morgon klockan 9.30.

Jag hade precis fått iväg alla till skolan och arbetet och klockan var redan kvart i nio. Det skulle ta minst 30 minuter att köra till mottagningen så jag hade bråttom. Liksom de flesta kvinnor ville jag ägna några extra minuter åt min underlivshygien inför ett gynekologbesök, men denna gång fanns det helt enkelt ingen tid för en grundlig rengöring, så jag tog bara den tvättlapp som råkade ligga vid tvättstället i badrummet. Så jag tvättade av mig lite snabbt ”där nere” så jag åtminstone såg någorlunda presentabel ut.

Kvinnan på bilden har inget med berättelsen att göra.

Då jag var klar kastade jag tvättlappen i smutstvättkorgen, slängde på mig mina kläder och hoppade in i bilen för att köra i ilfart till min undersökning. Lyckades snabbt hitta en parkering när jag kom fram och rusade i panik upp till mottagningen.

”Ansträngt oss”

Jag fick bara vänta i ett par minuter innan det var min tur att gå in till doktorn. Då jag, liksom många kvinnor, har gått igenom denna procedur flera gånger i livet hoppade jag vant upp på undersökningsbritsen, tittade upp i taket och låtsades som om jag befann mig i Paris eller någon annanstans långt bort.

Doktorn kom in och jag måste säga att jag blev lite förvånad då han efter kanske 3 minuter sa:
– Oj då, i dag har vi verkligen ansträngt oss!

Jag svarade inte utan suckade i stället snart av lättnad då undersökningen var över för denna gången. Resten av dagen var som vanligt med städning, handlande och matlagning. Då skolan var slut och min 5-åriga dotter lekte för sig själv ropade hon från badrummet:
– Mamma, var är min tvättlapp?

Jag sa till henne att hon kunde ta en ny från linneskåpet eftersom den gamla låg I tvätten.

Hon svarade:
– Nej mamma, jag måste ha just den som låg vid tvättstället. Jag hade rullat in allt mitt glitter i den!”

Så kan det gå! DELA nu om du fick dig ett skratt!