Fräckis: Kvinnan blir helt rasande av pris på bröstoperation – läkarens svar lämnar henne mållös

Fräckis: Kvinnan blir helt rasande av pris på bröstoperation – läkarens svar lämnar henne mållös

Alla människor är vackra på sitt sätt – det är min bestämda uppfattning.

Tyvärr finns det många som inte är nöjda med sitt yttre och då tar till ingrepp och operationer för att justera sin kropp. Det är något jag själv aldrig skulle ta till, men att möjligheten finns är ju ganska bra. Bara det inte blir en besatthet.

Det är givetvis upp till var och en hur man vill se ut och man ska aldrig nedvärdera någon utifrån hans eller hennes utseende.

Läkaren i den här roliga historien tog emot en patient som var intresserad av att förstora brösten, men blev sedan rasande när hon fick höra om priset. Plötsligt åkte doktorn på världens utskällning, men kunde då inte hålla sig från att lägga in en kontring.

Den här fräckisen passar nog bäst för er som tycker att man kan skämta om det mesta – och känsliga eller lättstötta läsare bör kanske stanna här. Jag fick mig dock ett gott skratt då den här historien så klart är fiktiv. Jag tror aldrig att detta hade hänt i verkliga livet!

Det var en kraftigt byggd 19-årig kvinna som kom till en plastikkirurgimottagning. Hon fick komma in till läkare Björkman och berättade att hon egentligen var ganska nöjd med sin kropp, men att hon ville ha större bröst.

– Vad skulle det kosta att förstora mina?

Läkaren gjorde en grundlig undersökning och tittade i lite tabeller innan han sa att det skulle kosta ungefär 30 000 kronor.

– Då kan du bestämma själv ungefär hur stora du vill att de ska bli, berättade han.

– 30 000?! Är du helt dum i huvudet?! Hur fasen kan du tro att jag har de pengarna? Jag studerar ju för tusan! Försöker du råna mig eller?!

– Nej, nej. Det är givetvis valfritt och du kan absolut vara nöjd med din kropp, men det är vad en bröstförstoring kostar hos oss.

– Din jäkla drummel! Det var det värsta jag hört! skrek kvinnan. Det måste väl för fasen finnas ett billigare sätt för mig att förstora pattarna på?!

”Hur skulle det fungera?!”

Läkaren funderade en stund och sa sedan:

– Ja, det finns faktiskt ett betydligt billigare knep som du skulle kunna testa.

– Jaha! Vad fasen är det då? Berätta nu! Det är du skyldig mig efter att ha tagit upp min tid!

– Jo, du tar en remsa toalettpapper och gnider det mellan brösten. Det här gör du några gånger om dagen – och efter en tid ska du se att dina bröst har blivit betydligt större.

– Va?! Vad säger du? Vad är du för en kvacksalvare?! Hur fasen skulle det kunna fungera?

– Vadå? svarade läkaren. Kolla på din röv, det fungerade ju på den…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt av läkarens kontring!