Lars avslöjar hur skönt det kändes allra första gången – men en detalj på sista raden får mig att skratta högt

Många gånger är inte saker och ting som man först tror. Det gäller att samla in så mycket information det bara går och att tänka efter en extra gång innan man väljer att dra förhastade slutsatser.

Det här har man fått se mängder av bevis på genom åren. Jag kan själv komma ihåg minst 10 tillfällen i livet då jag var alldeles för snabb med att tro något specifikt om vad jag hört eller läst, för att minuten senare inse att jag varit helt fel ute. Man lär sig med åren, helt enkelt.

Det är den här lilla berättelsen ett klockrent bevis på! Se till att hänga med hela vägen!

En man vid namn Lars berättar:

Jag var cirka 12 år när det här inträffade. Det var en händelserik och omvälvande tid i livet. Jag hade just kommit in i puberteten. Då mätte jag den för allra första gången. Den var cirka 10 centimeter då om jag minns rätt. Jag kommer ihåg att jag knappt kunde tro mina egna ögon.

Det var nog dubbelt så stort jämfört med vad jag hade sett innan. Det var helt otroligt! Jag kommer aldrig att glömma hur mjuk och len den var – och hur oerfaren jag var när jag sakta smekte den med mina båda händer.

Jag minns att jag först strök den lätt med fingrarna, upp och ner – och det var en känsla som knappt gick att beskriva eller att jämföra med något annat som jag var van vid då. Det var en närmast magisk upplevelse att känna hur den låg fint i handen.

Den har givetvis vuxit ganska rejält sedan dess – och min är på cirka 15 centimeter i dag. Den klarar betydligt mer än den gjorde förr i tiden, men jag kommer aldrig att glömma min första riktiga erfarenhet när den var cirka 10 centimeter.

Den första iPhone-telefonen var verkligen speciell!

Jag kan faktiskt erkänna att jag trodde att den här mannen berättade om något helt, helt annat – och jag blir inte förvånad om vi är fler som går i den lilla fällan!

Men det får man bjuda på, roligt var det ju! Så snåla inte nu, tryck på DELA-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!