Lars blir påkommen när han älskar med grannens fru, men oväntade kontringen lämnar maken mållös

Otrohet är aldrig någonsin okej. Kanske är det därför så många bra roliga historier handlar om just det. För att skämta om det lite förbjudna har alltid lockat människan. Och jag är faktiskt inget undantag. Därför tyckte jag att den här fräckisen var helt klockren!

Jag hittade den på nätet tidigare i dag och fick mig ett gott skratt åt slutklämmen. Snacka om att ge svar på tal!

Det var då Lars, en stilig singelkarl, som bodde på en gata med villor. Han hade alltid varit oerhört sugen på grannens fru. Samtidigt hade han alltid haft lite dåligt samvete över tanken på att ligga med henne, men efter att maken Benny häromdagen backat rakt in i Lars bil så kände han att det var dags att släppa på samvetet.

Dagen därpå, som av en händelse, möttes Lars och Benny vid häcken som skilde deras tomter åt.

– Jag har ju tänkt att jag måste måla om övervåningen på huset, men jag jobbar ju 10 timmar om dagen och är alltid helt slut när jag kommer hem. Jag kollade vad det skulle kosta att hyra en målare, men det har jag verkligen inte råd med. Frun går ju hemma om dagarna, men jag tänker inte be henne att göra det, beklagar sig Benny.

Nu fick Lars en genial idé!

– Men du, käre granne, sa han. Jag har faktiskt lite semester för tillfället och att måla är, tro det eller ej, min största hobby. Jag gör det gärna gratis för dig!

Benny accepterade givetvis det generösa erbjudandet – och dagen därpå, när han åkt till jobbet, gick Lars in för att påbörja arbetet.

Rusar till badrummet

Stilig och charmig som han var … det tog knappt 30 minuter innan Lars hamnat i säng med grannfrun. Men så plötsligt hör de dörren öppnas där nere. Benny hade glömt några viktiga dokument på nattduksbordet och fick vända halvvägs till jobbet.

Frun rusar in och gömmer sig i badrummet medan Lars, naken och i panik, hoppar upp och ställer sig på målarstegen som han trots allt hann ställa fram innan de hamnade i säng.

Efter några sekunder kommer Benny in i sovrummet och chockas av vad han ser.

– Vad fan gör du här – helt naken?!

– Jag målar DIN övervåning, kontrar Lars.

– Men naken? utbrister Benny, märkbart irriterad.

– Jag gör det ju gratis. Kan jag inte få vara naken då?! Jag tycker det är skönare.

– Men du har ju för fasen stånd!

– Ja, svarade Lars. Var fasen tycker du annars att jag ska hänga målarhinken?!

DELA gärna om du skrattade, så kanske du kan sprida lite glädje till dina nära och kära i dag!