Lars stormar in och ser frun med okänd älskare – då gör hon något som får båda männen att gråta

Fräckisar och roliga historier får mig alltid att skratta så högt. Oftast är fräckisar snäppet roligare då de ofta är lite ”förbjudna” och har en slutkläm som är både rolig och oväntad!

Den här historien hittade jag på nätet häromdagen, och slutklämmen var så härlig att jag ville dela med mig av den

Det var en härlig fredag och Lars blev klar lite tidigare än vanligt på jobbet. Så han bestämde sig för att åka direkt hem och överraska sin underbara och vackra fru som väntade på honom där hemma.

Hemsk syn innanför dörren

Efter en munter bilfärd hemma skyndade Lars in i huset och slog upp sovrumsdörren. Men där fick han se något han aldrig kunnat föreställa sig.

I deras gemensamma säng låg hans älskade fru med en annan man och älskade vilt! Älskaren stannade förbluffat upp och frun sprang gråtandes ut ur rummet.

Älskaren var den som tog till orda först.
– Förlåt att du fick se det här men vi älskar varandra!
– Aldrig, skrek Lars upprört! Det är mig hon är gift med, det är mig hon älskar!
– Men hon säger att hon älskar mig, kontrade älskaren och Lars fick då en idé.

Lade sig på golvet

– Jag vet! Vi gör ett experiment, sade Lars. Jag har en pistol med två kulor i här i sängbordslådan. Vi avfyrar pistolen rakt ut genom fönstret och så lägger vi oss på golvet och spelar döda så får vi se vem hon springer fram till först – och det är den hon älskar mest av oss två!
– Absolut, svarade älskaren.

Lars fyrade av pistolen genom fönstret och de båda männen kastade sig ned på golvet. Frun kom inrusade och stirrade förskräckt på männen som inte rörde på sig. Sedan sken hon plötsligt upp i ett stort leende, hoppade över männen och slet upp garderobsdörren.

– Herman, du kan komma fram nu, de är döda båda två!

Jag gapskrattade rakt ut på bussen när jag läste slutet! Var inte snål nu, tryck på dela-knappen så dina vänner också får sig ett riktigt gapskratt!