Madde rusar till gynekolog med udda problem, oväntade svaret får mig att sätta kaffet i halsen

Vi har nog alla råkat ut för lite märkliga saker som hänt med vår kropp. Det kan vara allt från röda prickar på ett intimt ställe till att man plötsligt bara börjar må konstigt och inte riktigt vet vad det handlar om.

Då gäller det att vara lösningsorienterad. Det bästa är vanligtvis att gå till en läkare så att en expert kan undersöka en i god tid. Att få reda på vad som står på är oftast det absolut bästa.

Den här roliga historien handlar om en tjej som råkade ut för ett mycket udda problem – och tvingades att rusa till gynekologen. Vad som väl hände där hade hon inte alls räknat med, men i och med att det bara är en fräckis så fick jag mig ett riktigt gott skratt!

Det var en blond, vacker 18-åring vid namn Madde som låg och solade spritt språngande naken vid en pool. Helt plötsligt kommer det en stor humla flygandes som direkt försvinner rakt in i hennes vagina.

Den unga kvinnan får inte ut den och beger sig omgående till gynekologen.

– Hur tusan kunde det här hända? utbrister doktorn när han hört om Maddes ovanliga problem.

– Jag vet inte! Det bara hände – och nu får jag inte ut den! Vad ska jag göra, doktorn?!

– Okej, svarar han. Du behöver ta hjälp av din kille som ska sätta en klick honung på sin snopp. Sedan för han in den i din vagina tills han känner att humlan sitter på penisen. Då kan han dra ut både den och humlan. Det ska nog inte vara några problem, lugnar doktorn.

– Men herregud! Jag har ingen pojkvän! utbrister Madde förtvivlat.

– Nä okej … då får väl jag hjälpa dig, säger gynekologen.

– Gärna det, blir svaret.

Doktorn smetar på en rejäl klick honung på toppen av sin penis och för in den, drar ut den, för in den, drar ut den, för in den, drar ut den. Det börjar gå snabbare och snabbare. Intensivare och intensivare.

Madde säger plötsligt:

– Men doktorn! Vad gör ni?

Han svarar flämtandes:

– Jag får inte ut humlan, så jag försöker slå ihjäl den jäveln i stället!

Var inte blyg nu, tryck gärna på dela-knappen om du skrattade, så kanske du kan muntra upp någon av dina vänner i dag!