Niklas och Anna ska ligga för första gången på flera veckor, då gör han förbjudna manövern med handen

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga. Även om jag garvade rejält åt slutklämmen i den här roliga historien så kanske maken i storyn inte riktigt lika kul tillslut. Och hörni, glöm inte att gilla vår sida om du vill ha fler roliga historier i ditt flöde!

Det är inte lätt att få en stund för sig själva när man har barn. Det kan man fråga varenda småbarnsförälder om. Det är sena nätter och tidig morgon – och rätt mycket håll igång hela tiden.

Då är kan ofta romantiken stryka på foten. De lägena kan det vara bara att tänka lite extra och komma på olika sätt att få tid för sig själva då och då. Det har paret i den här historien gjort… även om det inte går exakt som planerat.

Småbarnsförälder
Shutterstock

Niklas och Anna

Niklas och Annas ungar hade kommit upp i en ålder då de ibland kunde bli lite för nyfikna, därför hade de utvecklat koder för att dölja pinsamma saker.

Att ha sex var till exempel ”använda symaskinen”. I fredags ville Niklas komma till och han frågade Anna om de kanske inte skulle sy lite med symaskinen.

– Gärna, sa Anna, men jag har lite grejer att fixa först.

Niklas gick upp och la sig, och väntade. Men han fick vänta ganska länge och när Anna väl kom upp låg han redan och sov.

– Men vi skulle ju använda symaskinen, sa Anna och väckte Niklas.

– För sent, jag har redan sytt för hand.

Det gick ett bra tag innan Niklas fick sy för maskin igen!

Man gömmer sig under täcket
Shutterstock

Jag skrattade gott åt den här roliga historien – det gör säkert dina vänner med! Var med och DELA så kan du också sprida lite glädje idag.