Paret från Flen gör sig redo för het natt i sängen, då utbrister han 4 ord som får frun att se rött

Paret från Flen gör sig redo för het natt i sängen, då utbrister han 4 ord som får frun att se rött

En av nycklarna till ett bra samliv i sängkammaren är kommunikation. Det gäller att vara tydlig med vad man gillar, vill och går igång på. Då är det betydligt lättare att hitta en kemi som fungerar för båda.

Det är den här roliga historien ett lite dråpligt exempel på!

Jag tror att de flesta av oss kan vara överens om att kommunikation och tydlighet är nycklar till ett bra sexliv. Med en ny partner måste man givetvis få testa sig fram lite, men vanligtvis blir det bäst när man lärt känna varandra och funnit en bra kemi tillsammans.

Men när kommunikationen brister kan det uppstå konstigheter. Förhoppningsvis händer det en inte så ofta, men för paret i den här roliga historien så blev det nog inget superlyckat slut på kvällen.

Nåväl – tur då att den är fiktiv. Därför tillät jag mig själv att skratta högt åt sista raden, för den känns så jäkla typisk på något sätt!

Paret från Flen hade gått och lagt sig. Men det tog inte lång tid innan mannen började snurra lite på sig på sin sida av sängen. Snart var han dock över hos frun. Långsamt började han smeka henne längs hals och nacke. Mannen tog sig verkligen tid med ömma, långa beröringar.

Sakta började han arbeta ner neråt. Med intima smekningar tog han sig över hennes bröst och ner över magen.

Sätter på TV:n

Snart hade han kommit ner mot kvinnans midja och han började med ömma beröringar känna på hennes höfter och lår. Han tog sig fortfarande tid och lät frun känna att det verkligen var henne som det var fokus på den här kvällen.

Till slut var mannens händer placerade på insidan av hennes lår. Kvinnan hade nu blivit ordentligt upphetsad. När han så närmade sig fruns allra heligaste område så la hon sig lite tillrätta för att låta honom komma åt på allra bästa sätt.

Då vände sig mannen om och tog ett skutt över till sin sida av sängen igen där han direkt la sig tillrätta på rygg och tog ett djupt andetag samtidigt som han satte igång TV:n.

Kvinnan stirrar på honom:

– Vad sysslar du med?!

– Vadå? svarar mannen. Jag hittade ju fjärrkontrollen…

Sensmoralen i historien: En del karlar duger inte till någonting!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att sprida lite skratt till dina vänner!