Piloten avslöjar vilda sexplanerna inför hela planet – då viskar Åke 6 ord som får flygvärdinnan att svimma

När man ska säga något som kanske inte faller alla i smaken, så gäller det att tänka efter. Är kusten så klar som den verkar? Kan jag säga vad jag vill här och nu?

Att slänga ur sig något dumt när andra hör – det har nog de flesta av oss råkat ut för någon gång.

Förhoppningsvis kan man förklara bort det hela på ett snyggt sätt, skratta åt eländet och sedan gå vidare – men visst kan det skapa riktigt jobbiga situationer.

Så blev det sannerligen för piloten i den här fiktiva fräckisen! Det här är en av de roligaste historier jag vet och det är en riktig klassiker. Den blir dock inte sämre för att man hört den ett antal gånger – snarare tvärtom!

Även den här gången fick jag mig ett gott skratt och jag hoppas att du ska få det, du med!

Rolig fräckis (fiktiv)

Flyget mot Mallorca taxar ut från gaten och kör ut mot startbanan på Arlanda. Man lyfter helt problemfritt och väl uppe bland molnen så lämnar kaptenen i vanlig ordning lite information till passagerarna:

– Välkomna allesammans! Det här är kapten Flygare som talar. Klockan är nu 10.00 lokal tid på Mallorca och vi beräknas att landa klockan 12.55. Det är relativt molnfritt, tämligen vindstilla och temperaturen är redan härliga 21 grader i skuggan!

Bildkälla: Flickr

– Jag och min besättning önskar er alla en underbar semester, avslutar kapten Flygare varvid han hänger upp micken men, glömmer att stänga av den.

– Har du ställt in autopiloten, Ove? undrar han.

– Jadå, blir svaret.

– Bra! Då ska jag bara gå och skita och sedan så tar jag in Madde här och pippar henne riktigt jäkla ordentligt – det har hon ju aldrig sagt nej till.

Faller raklång

Det här hörs ju över hela flygplanet – av alla passagerare och personal. En av flygvärdinnorna börjar springa gången upp för att förvarna kaptenerna om fadäsen med mikrofonen, men hon råkar snava på en mattkant och faller raklång i gången.

Då lutar sig Åke, en äldre gentleman, över henne:

– Ta det lugnt, kära du. Han ska ju hinna skita först!

Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på ett riktigt gott skratt!