Ragnar ger tanten snuskigt förslag på äldreboendet – fräser 3 ord som ger gubben sitt livs chock

Många tror att sexlivet helt dör ut när man blir äldre. Så kanske det är i vissa fall, men en del par lyckas allt hålla igång det där en bra bit upp i åldrarna. Även som pensionär, eller på äldreboendet, kan man ju känna hur det pirrar till i kroppen. Inget konstigt med det!

Den här fiktiva, roliga historien (nedan) handlar om just detta. Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt krutgummans sista svar, så jag kände att jag bara måste få dela den här med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Jag hörde den här historien första gången redan på 90-talet, om jag minns rätt. Då var den dock i en lite annan tappning och jag måste nog medge att den här varianten var ännu bättre!

Därför testade jag att dra den för några kollegor i går och fick då rejäla skrattsalvor som svar! Underbart när det blir så, för att omge sig med människor som har samma humor som en annan är något av det absolut bästa som finns!

Jag hoppas nu att även du ska tycka om den här fräckisen! Vissa av er har säkert hört den någon gång tidigare, men det är en störtskön klassiker som aldrig kommer bli gammal eller tråkig!

Bild: Flickr

Det var då gamle Ragnar och Hulda som hade träffats på ålderdomshemmet. En onsdag satt de i ett av alla uppehållsrum när gubben tittade lite lurigt på tanten och utbrast:

– Du! För 20 kronor så pippar jag dig i gungstolen. För 50 kronor gör jag det i soffan där borta. Men för 100 kronor så bjuder jag dig på en romantisk middag inne på mitt rum och därefter får du en hel natt med passionerat sex, säger Ragnar.

Viskar med flirtig röst

Hulda tänkte efter en kort stund. Sedan drog hon till sig sin handväska och tog upp en 100-lapp som hon sträckte över till den gamle gubben.

– Så, här har du, säger hon.

– Jaha. Du vill ha en romantisk middag? viskar Ragnar med flirtig röst.

Hulda tittade förvånat på honom.

Skärp dig, gubbe! fräser hon. Jag ska ha 5 rejäla omgångar i gungstolen!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!