Rolig fräckis: Lars går till glädjeflicka med 20 000 kronor – då avslöjas det oväntade

Det brukar ju sägas att ett gott skratt förlänger livet – och jag tror faktiskt att det stämmer. Jag har exempelvis tidigare läst om forskning som kommit fram till att lyckliga, glada människor får längre liv. Det är ju riktigt bra bevis för att den här gamla klyschan faktiskt har en poäng!

Därför kände jag att jag måste få dela den här fiktiva, roliga historien med er. Jag hittade den på nätet tidigare i dag – och fick mig ett riktigt gott skratt på slutet.

Det är en liten berättelse som främst passar er med lite fräckare humor! Sådant tycker jag man kan få kosta på sig när något inte hänt på riktigt. Ibland tycker jag att många av oss är lite väl känsliga. Det gäller att ha så roligt det går under tiden på jorden!

 

Lars stiger försynt in på en bordell i Köpenhamn och säger till bordellmamman att han vill träffa svenska glädjeflickan Johanna.

– Okej, men du ska veta att hon är vår dyraste flicka och tar 10 000 kronor natten, upplyser madamen.

– Inga problem, säger 71-årige Lars lugnt och tar fram en tjock sedelbunt ur kavajfickan och skalar av 10 tusenlappar som han lägger på bordet.

Johanna kallas ner och de 2 gör sällskap upp till hennes eleganta svit. De kör igång – och ett par timmar senare tackar Lars för sig och går därifrån.

Dagen efter är han tillbaka igen och begär åter att få träffa svenskan.

– Jaha! En stamkund, utbrister bordellmamman.

Resterande 10 000 från Lars sedelbunt byter ägare – och precis samma sak som dagen innan upprepar sig.

Ingen av personerna i bilden har något med den här fiktiva historien att göra.

Johanna tycker att hon borde bekanta sig lite bättre med den trevlige kunden och undrar därför varifrån Lars kommer.

– Jag är från Mjölby, svarar han andfått, med viskande röst.

– Från Mjölby?! utbrister Johanna förvånat. Därifrån kommer ju jag också!

– Ja, jag vet det, säger Lars. Din pappa dog nyligen – och din bror ville nu att jag skulle ge dig arvet på 20 000 kronor…

Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett litet skratt!