Rolig historia: 18-åriga Lisa besöker erotikbutik för första gången

Rolig historia: 18-åriga Lisa besöker erotikbutik för första gången

Missförstånd är såklart aldrig speciellt kul. Men kanske speciellt inte inne på en erotikaffär. Jag kan i alla fall knapp tänka mig något pinsammare!

Den här historien snubblade jag över och skrattade gott åt poängen, förhoppningsvis kommer du göra det samma!

Sverige har i många år varit en lite tillknäppt nation. Protestantismen har sopat allt vad sensualitet heter under mattan i vårt kalla och avlånga land. Men på senare år har det kommit en våg av man kanske kan kalla en ny erotisk revolution.

Helt plötsligt står det ”erotikbutiker” i varje gathörn och de skiljer sig markant från de sunkiga snuskställena som fans i de dåliga kvarternen när jag växte upp. Ni vet sådana ställen som herrar i trenchcoat smög in och ut ur så fort som möjligt.

I den nya fräscha erotikbutikerna däremot så tas man emot av en tant med ett varmt leende på läpparna som visar upp olika oljor och krämer med namn som ”Sensual Essence” . Och allt är rosa.

Jag vet inte om det är något för mig men kanske gör det någon glad.

Den här historien utspelar sig i en erotikbutik och jag kan verkligen se hur den utspelar sig framför ögonen på mig när jag läser den. Om du är som jag och gillar humor så klicka gärna på dela knappen efter du läst den och sprid lite glädje idag!

När Lisa skulle köpa en massagestav

Lisa var inne i en sexshop för att köpa en massagestav.

– Vad kostar den rosa?, frågade hon expediten.

– 185 kronor, svarade expediten leende.

– Vad kostar den svarta?, frågade Lisa.

– Den säljer vi just nu till extrapris 295 kronor.

– Och den silverfärgade?

– Johan, ropade expediten in mot lagret, har du lust att sälja din termos…

Hoppas du också gillade historien och att den fick dig att le! Gilla gärna sidan om du vill ha mer roliga historier i ditt flöde!