Rolig historia: 75-åringen trakasseras av farliga MC-knuttar – då tar pensionären en stenhård revansch

Man ska aldrig jävlas med äldre herrar och damer. De sitter inne på betydligt mer visdom och erfarenhet än oss lite yngre och förtjänar all vår respekt efter att ha tjänat samhället under en himla massa år.

Själv har jag en förkärlek för gamla personer med lite krut i – och därför älskar jag den här fiktiva, roliga historien. Första gången jag stötte på den var när jag såg filmen ”Nu blåser vi snuten” och den här fräckisen har faktiskt blivit lite av en klassiker, även om den finns i lite olika tappningar.

Den är dock inte sämre för det – snarare tvärtom! Jag skrattar lika mycket åt slutet varje gång!

En 75-årig pensionär satt och njöt av sin lunch på en vägkrog. Han hade tagit sig dit med sin stora traktor och sedan beställt en macka, en kopp kaffe och en bit hallonpaj.

Hånas av läskiga MC-knuttar

Plötsligt stormar tre enorma och skräckinjagande motorcykelknuttar in i lokalen. En av dem går raka vägen fram till den äldre mannen, tar upp hans orörda smörgås och trycker in hela i sin mun. Därefter skrattar han hånfullt och går vidare.

Bild: Picklist

Sedan går den andra MC-killen fram till gamlingen. Han tar tag om kaffekoppen, dricker upp stora delar av innehållet och häller sedan ut den sista skvätten över gubbens huvud.

Den tredje knutten grymtar lite hotfullt när han sakta tar sig fram mot mannen. Han greppar sedan tag i tallriken med paj och skickar i sig hela biten. Sedan borstar ligisten av smulorna ner i 75-åringens knä innan går och sätter sig med de andra MC-knuttarna.

Gubben lämnar vägkrogen

Utan att säga ett enda ord reser sig då gamlingen upp. Han sträcker sig efter sin plånbok på bordet, betalar för sig och lämnar tyst restaurangen.

– Ha! Det där var fasen inte mycket till karl, skrockar en av knuttarna då till kvinnan i kassan.

Hon ler snett och svarar:

– Han är tydligen inte mycket till traktorförare heller. Gubben backade just över tre motorcyklar på vägen härifrån…

Den äldre mannen fick verkligen sista skrattet – helt underbart! Man ska aldrig jävlas med gamlingar! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!