Ungt par upptäcker det förbjudna när de har vilt sex i skogen, men svaret får mig att skratta högt

När man verkligen fokuserar på något är det inte alltid lätt att ta in andra intryck. Man hamnar som i en bubbla och tar inte in vad som sker runtomkring.

Det är den här klockrena, fiktiva historien ett roligt exempel på. Jag hittade den på nätet när jag surfade runt tidigare i dag och kände att ni nog kan gilla den!

Jag fick mig i alla fall ett riktigt gott skratt när jag kom till slutet. Då tycker jag att man ska dela vidare, för delad glädje är ju dubbel glädje!

 

Nu när det ofta är regn och rusk ute så tycker jag att det bästa som finns är att krypa ihop i soffan med några mjuka filtar och läsa. Det kan bli både det ena och det andra, men när man känner för att ha lite kul kan jag utan problem ligga och sträckläsa fräckisar i flera timmar. Jag kan inte få nog, helt enkelt. En jäkla tur att det finns så många där ute i humorvärlden!

Nåväl – till denna roliga historien, som är en av mina favoriter:

De var ett yngre par, Johan och Eva, som hade haft ordentligt stiltje i sexlivet under den senaste tiden – och diskussionerna om att skaffa barn blev allt färre. Det var annars ett livsmål för båda och något som trots allt varit ”på tapeten” under i stort sett hela deras förhållande.

Men under en helt vanlig skogspromenad en söndag blev båda riktigt sugna och det tog bara någon minut innan det gick riktigt hett till i en undanskymd skogsdunge.

”En pojke!”

Men mitt under den passionerade sexakten ser Eva hur den liten kille i 5-årsåldern förvånat står och tittar på dem från bara några meters håll.

Panikartat ropar hon flämtandes:

– Johan! En pojke! En pojke!

Mannen svarar frustandes från sin position bakom Eva:

– Ja, ja, för i helvete! Jag har ju sagt att jag ska försöka!

Var inte blyg nu, tryck på DELA om du fick dig ett skratt!