Urban tappar bort sin fru på Ullared – hans lösning får tanten att koka över

Det finns mängder av talesätt som används idag, men enligt mig är det väldigt få av dem som faktiskt stämmer överens med verkligheten. Ett av dem som jag dock alltid tagit fasta på är uttrycket ”ett gott skratt förlänger livet”. För så är det verkligen.

Sedan jag var liten knodd har jag alltid försökt att skratta så mycket, och ofta, det bara går. Det finns så många surpuppor som går runt och muttrar över allting de inte har, istället för att vara glada över det de faktiskt har.

Livet blir så mycket enklare om man bara är glad istället för att gnälla. Något som alltid får mig att skratta högt är roliga historier. De är dessutom alltid lite barnförbjudna vilket gör dem ännu roligare, enligt mig.

Den här roliga historien fick jag skickad till mig av en kollega och jag hoppas ni tycker den är lika rolig som jag gjorde – håll till godo!

Urban och Gunilla var ett par i övre medelåldern från Skövde. En gång per år åkte de till Ullared för att storhandla. Och med storhandla menas inte att plocka på sig nödvändigheter för några veckor framöver, utan de plockade på sig så mycket att de inte behövde handla mer på hela året.

Urban avskydde resorna

Den årliga Ullareds-trippen var helt och hållet Gunillas förslag och Urban följde mest med för att behålla husefriden, personligen avskydde han dessa resor som alltid innebar att han fick bära så många kassar att han nästan storknade.

Nu hade det blivit dags för det gamla paret att återigen bege sig till stormarknaden Ullared.

Väl därinne sprang Gunilla runt och bokstavligen kastade ned saker i vagnen medan Urban bara gick med och såg för sitt inre hur mycket allting skulle kosta.

Urban bestämde sig för att kika på lite verktyg som han ändå tänkte köpa till renoveringen av altanen senare i sommar.

Fick syn på storbystad blondin

Urban kikade snabbt och plockade på sig de verktyg han behövde. Men när han skulle gå tillbaka till Gunilla kunde han inte hitta henne, hur mycket han än letade.

Men då fick Urban syn på en storbystad blondin och han fick en snilleblixt.

Han gick fram till blondinen och knackade henne på axeln.

”Jag har tappat bort min fru”

Förvånat vände sig blondinen om och såg lite skräckslaget på Urban.

– Ursäkta mig, men jag har tappat bort min fru. Har du lust att prata med mig en liten stund? frågade Urban snällt.

Blondinen såg fortfarande förvånad ut.

– Varför? undrade hon skeptiskt.

Då svarade Urban:

– Jo du förstår. Jag har som sagt tappat bort min fru – och varje gång jag pratar med någon som har bröst i din klass så hoppar kärringen fram från ingenstans!

Jag skrattade så jag satte kaffet i halsen när jag läste slutet! Tryck nu på DELA-knappen och bjud dina vänner på ett skratt idag, det kommer de garanterat att uppskatta!