Varning för fräckis: Pappa ljuger om bordell för 5-årige sonen

Varning för fräckis: Pappa ljuger om bordell för 5-årige sonen

Något av det bästa jag vet är att sätta mig med en rolig historia! Kanske är det för att jag har kass humor, men nästan vilken fräckis det än är så brukar jag brista ut i ett härligt skratt. Få känslor slår när man liksom fylls av vällust och börjar må bra i kroppen.

Själv föredrar jag lite fräckare humor, när det liksom ligger på gränsen till vad man ”får” skämta om. Nu är min ribba för sådant ganska hög. När historier är fiktiva tycker jag att man kan dra på ganska rejält, men jag respekterar samtidigt att vi alla tycker olika om sådana saker.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag och den föll mig verkligen i smaken – just därför att den är lite på gränsen. Så jag varnar redan nu – den här är inte för er som inte tycker att man kan skoja om det mesta.

Den lilla berättelsen handlar om en familj som åkte till Amsterdam – och då gjorde sonen en oväntad upptäckt.

Nu har ni i alla fall blivit varnade, så jag vill inte se några sura miner! Snarare hoppas jag att ni också tyckte att den här fräckisen var rolig! Då får ni gärna visa att ni har skön humor och dela vidare fräckisen till era vänner!

Det var då familjen Björkman som var på resa i Nederländerna, eller mer bestämt i huvudstaden Amsterdam. På vägen till hotellet passerade man en bordell. Det stod flera glädjeflickor utanför och vinkade glatt åt de förbipasserande.

5-årige pojken i familjen frågade:

– Pappa! Vad gör man därinne?

Bild: BBC

Fadern blir både lite ställd och generad. Han tänkte att sonen nog inte är gammal nog för att höra sanningen, så han sa:

– Jo, min son. Det är så att där inne så tillverkar man människor.

– Jaha, sa pojken förvånat. 

3 timmar senare blev det kväll och familjen tog det lugnt på hotellet när de plötsligt märkte att sonen hade försvunnit ut.

De fick ut och letade efter pojken och efter ett tag så hittade de honom uppkrupen på en pall. Han satt lätt skräckslagen och tittade in genom ett fönster till den där bordellen.

– Pappa, sa han. Jag fick precis se när de började tillverkade en människa här inne och hon var nästan färdig. En man höll just på att borra hål i röva på henne…

Våga nu visa att du har fräck humor och DELA vidare den här historien till dina vänner! Det tror jag faktiskt att de kommer uppskatta!