Kikki Danielssons fräcka svar mot telefonförsäljare – får dem att lägga på luren direkt: ”Min sexigaste röst”

Är det något som man verkligen stör sig på så är det påstridiga telefonförsäljare. De ringer, jättepeppade, med erbjudanden av allehanda slag som alltid är det bästa någonsin.

De är dessutom mästare på att få det att låta som att just det här är en chans man bara får en gång i livet.

Att tacka nej har man inte mycket för, de fortsätter att tjata ändå. Det gäller helt enkelt att våga vara lite tuff och stå på sig – annars kan det bli väldigt dyrt i slutändan.

Det bästa brukar vara att försöka avsluta på ett rappt, artigt och bestämt sätt. Eller så gör man som underbara Kikki Danielsson.

Även om man kan bli galen på den där ihärdiga telefonförsäljaren, så gäller det att ha viss förståelse. Personen på andra sidan gör faktiskt bara sitt jobb – och även om hon eller han kan vara jobbig, så behöver man inte agera otrevligt eller elakt.

Klockrent svar till telefonförsäljare

Kikki Danielsson, den älskade dansbandsdrottningen, är en mästare på att hantera den här typen av situationer.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Hon bjuder alltid på sig själv – och när hon för en tid sedan delade med sig av ett fräckt knep mot telefonförsäljare fick hon sina följare att skratta högt.

”Alltid när någon försäljare ringer, är jag bara tyst och lyssnar på rösten. När dom har ropat ”HALLÅ” tillräckligt många gånger trollar jag fram min allra sexigaste röst och väser hest ”VAD HAR DU PÅ DIG?”. För det mesta funkar det och efter samtalet blockerar jag numret. Ett onödigt samtal mindre. Testa du också!”, har hon skrivit på sin populära Instagram.

Tusentals skrattar åt svaret

Måna av artistens fans fullkomligt älskade hennes oväntade knep – och en hel del lovade också att själva testa om det fungerade för dem.

”Du är toppen, tack för tipset”, skrev en.

”Skrattar så tårarna rinner. Tack för tipset, det ska jag prova”, lovade en annan.

”Snor den idén rakt av”, menade en tredje.

Kikkis knep är ju helt klockrent. Det handlar inte om att vara otrevlig, telefonförsäljare gör ju bara sitt jobb, men skojar man till det så här så gör man säkert ingen skada!

Det blir ett ”nej” på ett lite mer underhållande sätt, helt enkelt!

Tryck nu på dela-knappen om du också gillade Kikkis fräcka knep mot telefonförsäljare!